Plíšková od Hrdličky otevřeně: Nesnáším je! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Plíšková od Hrdličky otevřeně: Nesnáším je!

Karolína Plíšková vystoupila na tiskové konferenci se svým manželem a manažerem Michalem Hrdličkou
Karolína Plíšková vystoupila na tiskové konferenci se svým manželem a manažerem Michalem Hrdličkou (Martin Sekanina (Blesk))

To je paradox. Sama si říká »královna es«, do tenisáků dává rány, jako když kopne kůň. Tenisová hvězda Karolína Plíšková (27) přitom sama nesnáší tréninky s hráčkami, jako je ona sama!

Život tenisových profesionálek, to nejsou jen bitvy o slávu a miliony. Se svými rivalkami musejí holky i trénovat. Před startem turnaje v Torontu měly prozradit, jakou z kolegyň vyhledávají k rozpinkávce nejraději. „Nerada se domlouvám na trénink s ranařkami. V přípravě si chcete zapinkat, vyzkoušet údery, trefovat míčky, a ne je jen chodit sbírat k plotu,“ ušklíbla se Plíšková. Sama svoji tenisovou agresivitu tlumí, takže patří mezi oblíbené tréninkové parťačky. „Já ráda trénuji s Donnou Vekičovou, vždycky proti ní hraju dobře, pěkně mi nahrává míčky. A taky s Kuzněcovovou, která pokaždé tvrdě dře a nutí mě, abych se snažila taky,“ vypočítala česká hvězda.


Právě chorvatská kráska Vekičová v anketě jasně vyhrála. Tréninky s ní jsou uvolněné, mají rytmus. „Kluci si udělají zábavu, hrají třeba o večeři, ale holky jsou i v tréninku strašně vážné, berou to moc prestižně. Snažím se být proto uvolněná. A třeba s Karolínou si vždy užiju spoustu legrace,“ pochválila Vekičová umravněnou ranařku Plíškovou.

Na video s Karolínou Plíškovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fanfan
11. 3. 2021 • 10:53

Pro mě je to tenis­tka,sp­ortov­kyně kterou davno nemusim.Divat se na jeji tenis je pro mě trápení.Uroven a zpusob hry stale stejny.Dál uz se na ní dívat nemíním.Rekl bych ze uz ji nesnasim,chybi ji pokora,slusnost k lidem.Nemohu pochopit jak s timle "TENISEM"může vůbec být v první desítce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.