Přiznání Hrdličky: Prachy na nule! Co na to Plíšková? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Přiznání Hrdličky: Prachy na nule! Co na to Plíšková?

Karolína Plíšková s manželem Michalem Hrdličkou
Karolína Plíšková s manželem Michalem Hrdličkou (Profimedia.cz)

Koronavirus zasáhl opravdu všechny. I bohatí a slavní zažívali a zažívají nepříznivé časy. Pandemie těžce zasáhla také sportovce, kteří si museli vzít nucenou dovolenou. Michal Hrdlička, manžel a manažer Karolíny Plíškové, přiznal, že i s penězi jeho lásky to nyní nevypadá slavně.

„Samozřejmě pracovně je to úplně jiné než normálně. Neřeší se aktuální věci, jako jsou hotely, letenky, přemísťování našeho týmu, což bývá docela náročné, protože každý pochází z jiné země. Teď se věnuji plánování turnajů po Česku a komunikaci s partnery v rámci toho, co jim můžeme nabídnout místo klasického plnění v rámci zápasů…

Snažíme se vymyslet jiné věci, většinou přes sociální sítě. Třeba pro Filu se budou fotit Karolíniny oblíbené outfity, dělají se online rozhovory, měli jsme charitativní akce se společností MOL. A bavíme se spíš do budoucna, jakým způsobem jsme schopni výpadky kompenzovat. Jsme samozřejmě připraveni udělat nějaké kroky v rámci kompromisu a třeba nad rámec plnění,“ pověděl podle isport.blesk.cz Hrdlička.

Přišla o miliony

„Musí se úplně obejít bez příjmů, což je velký rozdíl oproti jiným sportům. Ve fotbale mají hráči sraženy platy třeba o dvacet procent, tenisté jsou teď na nule… Jistě, můžeme se bavit o tom, že hráčky z první desítky už peníze vydělané mají, mají nějaký finanční polštář a nemusejí řešit existenční problémy. Na druhou stranu jsou na vrcholu formy a každý týden přicházejí o obrovské peníze, miliony. Horší hráčky sice rezervy nemají, ale zase by nejspíš tolik nevydělaly, tudíž o tolik nepřicházejí. Jsou na to dva úhly pohledu,“ prozradil manžel a manažer Plíškové.

Sportovci v karanténě: Jak se udržovali v kondici Plíšková, Koller či Kováč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
27. 5. 2020 • 00:26

má pravdu!Copak to nikdo nechápe?!To je něco šílenýho, jak ty lidi závidí!!!
Kdyby lidi furt nezáviděli a spíš si přečetli co říká!Tady se trestá za to, že někdo něco umí?
Dyť neříká nic novýho.
Čím víc vydělá, tím víc tratí a navíc , když nehraje ztrácí šťávu.Trénik není to co zápas!
(Ještě tady chybí " Franta z Kolbenky ")

Helic
26. 5. 2020 • 06:19

Táhni něco dělat ty parazite a neskuč. Divím se, že tě ta rypatka pořád táhne s sebou .

hadafan
26. 5. 2020 • 05:46

......…...opravdoví chudáci...……..hází jenom miliony, pořád málo ,kdyby aspoň mlčel.Až přijde úraz/nikomu to nepřeji/ ,co potom Hrdličko?Když ted když jsou na tom všichni stejně ,spíše hůře,tak ty řešíš milionové výděl­ky..­.………­...bo­že do čeho dals mozek....to je přístup.

hanecek
25. 5. 2020 • 19:06

Tak jí už odrbal, nezbývá, než se přesunout k jiné dojné....

majojo
25. 5. 2020 • 15:37

No, neukápla by vám nad tou tenisovou bídou slza? A Hrdlička, chudák! Vzal si kasičku na penízky s tím, že je mladá, zdravá a schopná mu je sypat - a dopihele, on přijde koronavirus a frajírkovi už zase nezbývá na kaviár! Snad aby začali psát paměti, to by jim mohlo na přechodnou dobu trošku pomoct z bryndy!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.