Takhle se chovat k rodině? Plíšková nemile překvapila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Takhle se chovat k rodině? Plíšková nemile překvapila!

Kristýnu museli přemlouvat.
Kristýnu museli přemlouvat. (Instagram)

Michal Hrdlička (39) prozradil v rozhovoru pro Blesku zajímavosti kolem svatby s tenistkou Karolínou Plíškovou (26). Vyzradil také šokující chování manželčiny sestry Kristýny, které je nebo tedy bylo při nejmenším zarážející.

Krásnou svatbu v Monaku má za sebou moderátor Michal Hrdlička a tenistka Karolína Plíšková. Veselku drželi v tajnosti, protože nechtěli rozruch, ale naopak poklidný obřad. Hrdlička také vyzradil, že se momentálně s jeho novomanželkou moc často neuvidí, a to kvůli práci a jeho dcerunce Lindě, kterou má s moderátorskou hvězdou Lucií Borhyovou. Toto vše nebylo jediné, co moderátor vyzradil. Něco také práskl na sestru Karolíny, která se k naší tenisové hvězdě nezachovala zrovna hezky.

„Radost z jejího vypadnutí jsem neměl, protože jsem účast na tomto turnaji dojednával jako její manažer. Kristýna na tomto turnaji hrála už vloni a letos chtěla obhájit body. Bohužel narazila na českou soupeřku Báru Štefkovou, která je velmi talentovaná. Ten zápas jsem viděl. Takřka ho zvládla, ale po dlouhé bitvě a velkých nervech prohrála. Nesla to opravdu špatně, proto mne mrzí ty konspirační teorie.

Dokonce z toho byla tak smutná, že na naši svatbu ani nechtěla přijet. Povedlo se to až po naléhání její sestry, že přiletěla jen na skok,“ odpověděl Michal na tvrzení Blesku, že Kristýna Plíšková neměla na svatbě být, protože se zúčastnila turnaje v Olomouci, kde ale vypadla v prvním kole, což podle fanoušků prý udělala schválně. Určitě jen v málokteré rodině by museli sestru přemlouvat, aby šla sourozenci na svatbu. Že by silné pouto dvojčat u holek Plíškových neplatilo?

 Plíšková a Hrdlička si řekli "ANO"



Přečtěte si
majojo
9. 9. 2018 • 16:19

Tak Hrdla pase obě Plechny?

yokky
8. 9. 2018 • 20:51

Plekanec to zacal,a ted je na rade Jagr a Hrdlicka...... 😂😒😵🤢😁🤑🤑🤑🤑🤑🤑

majojo
8. 9. 2018 • 16:54

Tu nemuseli přemlouvat, tu museli přemalovat!

josefvyskoc
8. 9. 2018 • 12:04

fičte do Monaka prišery !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.