Začátek konce? Hrdlička o vztahu s Plíškovou: V podstatě se míjíme… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Začátek konce? Hrdlička o vztahu s Plíškovou: V podstatě se míjíme…

Nemají to spolu lehké...
Nemají to spolu lehké... (Foto ara)

Život po boku vrcholové sportovkyně není jednoduchý. Přesvědčil se o tom i novácký exsporťák Michal Hrdlička (28), který svou tenistku Karolínu Plíškovou (24) mnohdy skoro nevidí.

„Když je na jižní polokouli, je to samozřejmě složité v tom, že jednak je mezi námi tisíce kilometrů a časový posun. V podstatě se celé dny míjíme. Vidíme se vždycky chvíli, než já jdu spát nebo než jde Kája spát. Naštěstí máme tu možnost, že se alespoň takto můžeme vidět, visíme na FaceTimech, voláme si, telefony nosíme všude sebou,“ svěřil se Hrdlička pro idnes.cz.

Není proto divu, že si Plíšková svého sporťáka občas vozí po turnajích. Michal si pro udržení formy chodí s Kájou i zasportovat. „Ono je to právě hrozně fajn, že máme společné aktivity. Kondiční tréninky mohu absolvovat s ní. Pro ni je to také příjemnější, protože ve dvou se to lépe táhne. To je trochu nevýhoda individuálního sportu, že je člověk mnohdy na všechno sám. Takže když si s ní jdu zaběhat nebo zacvičit do fitka, tak je ráda, jen to uvítá a máme zase další společnou aktivitu,“ pochvaluje si zamilovaný moderátor.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.