Temné mraky nad Borhyovou: Hrdlička způsobil nečekané potíže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Temné mraky nad Borhyovou: Hrdlička způsobil nečekané potíže!

Lucie Borhyová má s otcem syna Lucase velké problémy od chvíle, kdy se na scéně objevil Michal Hrdlička.
Lucie Borhyová má s otcem syna Lucase velké problémy od chvíle, kdy se na scéně objevil Michal Hrdlička. (Foto: TV Nova, herminapress.cz)

Láska s Michalem Hrdličkou a narození krásné a zdravé dcery Lindy jsou pro Lucii Borhyovou určitě ty nejkrásnější okamžiky, které v životě zažívá. Jenže kdesi vzadu je stále přítomný strach, jenž jí jako temný mrak připomíná, že idylka nemusí trvat donekonečna. A ten strach se týká syna Lucase, kterého má s nevypočitatelným Řekem Nikem Papadakisem.

Exotický milenec Niko opustil plavovlasou Lucii Borhyovou ve velmi citlivém období, když s ním byla těhotná. "Snažila jsem se dělat maximum, abychom žili jako plnohodnotná rodina. To se ale nikdy nestalo. Bohužel jsem si vyslechla věci, jež jsou pro ženu, která zjistí, že je v jiném stavu, úplně nejhorší," prozradila v inkriminované době Lucie časopisu Instinkt.


Exmilenec se nejprve o Lucase příliš nezajímal, ale později se začal hlásit o svá otcovská práva. Nějakou dobu to vypadalo, že je vše na dobré cestě a bývalý pár najde cestu k dohodě. Jenže pak se něco stalo! A důvodem ke všemu byl nástup nového kohouta na scénu. Jinak řečeno - když se objevil Michal Hrdlička, vztahy se opět rapidně zhoršily. "Dlouho všechno fungovalo tak, jak jsme se dohodli. Ale od doby, co vešlo ve známost, že mám nového partnera, se něco změnilo. Takže nás teď asi čeká soud o nové vymezení péče o syna. Cítím v tom Nikovu snahu dělat problémy," vysvětlovala Borhyová.
Oblíbená moderátorka má bývalého partnera plnou hlavu a především se strachuje o syna, aby na něj otec neměl špatný vliv. "Sice o tom nemluví, ale kdo ji zná, tak ví, že ji to určitě trápí," prozradila Šípu přítelkyně z televize Nova. "Lucas se zřejmě jednou začne na tátu vyptávat víc, než to dělá dnes. A nedá se svítit – klidně se může stát, že až trochu vyroste, vydá se za otcem. A toho se Lucie bojí, mohla by o něj skoro úplně přijít," řekla informátorka. Že by odkládaná svatba měla co do činění s hrozbami Nika Papadakise?



Přečtěte si
ivoadler
9. 1. 2015 • 15:13

Ale je. Kdo udělá 10 špatných rozhodnutí je objektivně blbější než ten, kdo udělá 1, popřípadě žádné.

erene
8. 1. 2015 • 23:26

podvedla ho jako všechny..

beladona
8. 1. 2015 • 21:54

ivoadler nechápu, blbost není exaktně měřitelná !

soltero1
8. 1. 2015 • 21:37

Taky na mě působí jako homo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.