Dvojčata Plíškovy královnami Londýna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dvojčata Plíškovy královnami Londýna!

Dvojčata Plíškovy středem pozornosti tenisové světa!
Dvojčata Plíškovy středem pozornosti tenisové světa! (Foto ara)

Otevřete britské noviny a baf! Ze stránek se na vás culí Karolína a Kristýna Plíškovy (25), jak se v květovaných šatech prochází po pobřeží. Česká dvojčata jsou ve Wimbledonu trhák.

Titulek deníku Daily Mail hlásí: „Serena Williams letos chybí ve Wimbledonu sestře Venus. Uvolněné místo vyhlíží pozoruhodná dvojčata Plíškovy.“ Srovnání s nejslavnějšími tenisovými sestrami na okruhu je pro rodačky z Loun slušný kompliment. Ale i závazek.
Jejich sdílená krása a rostoucí výkonnost je samozřejmě magnetem nejen pro ostrovní tisk.

A tak posté vypráví o svém polynéském tetování. „Nejdřív ho měli naši rodiče a my jsme si ho pořídily v patnácti,“ vysvětluje Karolína. Nebo o tom, jak moc si jsou blízké. „Trávíme spolu hodně času, i když už to není jako dřív. Obě máme přítele, takže se to trochu změnilo. Ale naštěstí existují mobilní telefony. Voláme si každý den,“ prozrazuje světová trojka, která je sice o dvě minuty mladší než Kristýna, ale v současnosti o dost úspěšnější.

Ve Wimbledonu, do kterého poprvé zasáhne dnes, se tak víc čeká právě od Karolíny. „Dosud jsem tu nehrála moc dobře a čekám tu na nějaký průlom. Snad přijde letos,“ říká hráčka, která se po londýnském grandslamu může dostat na první místo žebříčku.

Na video s Plíškovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
6. 7. 2017 • 09:57

A Miroslav Fazekaš raději ani jedinou fotku nemá na FB, jelikož když tam fotky měl, každý kdo je zahlédl, zvracel pět hodin a průjmoval celou noc, proto debilní zjev Miroslav fazekaš musel na povel fotky odstranit. Hlavně sem žádnou necpi, hovado, zvracím nerad. Dementní zrůda Miroslav Fazekaš chodí ven pouze v noci a ještě kanálama...

antonuis.j
6. 7. 2017 • 09:54

Jsou dobrý! A sluší jim to tady - nejsou klasickéé krasavice, ale sympaťandy a docela pěkné svěží holky mně se náhodou líbí.

eisenbieger
4. 7. 2017 • 20:55

pekny holky ale pro petru kvitovou udelali i video ma ho na facebooku

tenerife
4. 7. 2017 • 13:36

Přeji moc štěstí nejen Karolíně a Kristýně, mimochodem jim to v těch květovaných šatech moc sluší,ale i Lucii, Petře a Báře....

havran2
4. 7. 2017 • 12:59

Chobotnice,samá ruka,samá noha ! ! !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.