Plíšková řekla Hrdličkovi "ANO" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Plíšková řekla Hrdličkovi "ANO"

Karolína Plíšková udělala z Hrdličky svého manažera.
Karolína Plíšková udělala z Hrdličky svého manažera. (Instagram.com)

Vztah mezi tenistkou Karolínou Plíškovou a sporťákem Michalem Hrdličkou se neustále prohlubuje. Pár už nesdílí jenom postel a hluboké city, už spolu začali i spolupracovat a jde o pořádný balík peněz.

Karolína Plíšková se po čtyřech letech rozhodla ukončit spolupráci s agenturou Česká sportovní, která zastupuje například Tomáše Berdycha nebo Petru Kvitovou. Tento počin vyšel oblíbenou tenistku na miliony korun. „V případě předčasného ukončení kontraktu je to běžná praxe,“ uvedl pro Blesk oslovený odborník, který si ale nepřál být jmenován.

Plíšková za dobu vzájemné spolupráce vydělala jen na prize money zhruba 195 milionů korun. Česká sportovní měla na starosti její tuzemský marketing, řešila za ní smlouvy s tuzemskými sponzory, což jí přinášelo nemalé provize. To teď bude práce Michala Hrdličky, Je však otázkou, jaký to bude mít vliv na jejich vztah.

„Problém nastane, pokud ona začne mít pocit, že je z velké části nástrojem pro jeho výdělky, nebo kdyby cítila, že vůči ní používá mocenské a manipulativní praktiky,“varuje psycholožka Radana Štěpánková. Raději snad nedomýšlet, co by se stalo, kdyby jim to ve vztahu začalo skřípat…

Video: Takhle chladně dopadlo první setkání Borhyové a Hrdličky po rozchodu!



Přečtěte si
6010
19. 4. 2017 • 18:21

To je ale husa.Hrdličkovi bych nevěřila ani pozdrav.Ten jde jen po prachách a dělat nikdy nebude.Od pohledu slizoun.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.