Michaela Badinková (39): SVATBA PO TRIUMFU VE TVÁŘI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Michaela Badinková (39): SVATBA PO TRIUMFU VE TVÁŘI

Před začátkem soutěže sedm let nezpívala.
Před začátkem soutěže sedm let nezpívala. (Foto Aha!: Tonda Tran, TV Nova, ara)

Když jde o přání dětí, Michaela Badinková (39) je bere za povinnost vše splnit. Vítězstvím v páté řadě show Tvoje tvář má známý hlas si jedno odškrtla. Teď je na řade svatba s partnerem Janem Teplým (42). To už odkládá roky.

„Jsme spolu patnáct let, ale nejsme svoji,“ přiznala vítězka sobotního finále Tváře, kde u poroty zabodovala jako Christina Aquilera (37). A tomu také vděčí i svým dcerám Evelíně (8) a Emílii (4). Ty mámu nejen přiměly k tomu, aby kývla na soutěž, ale ještě ji několik týdnu maximálně podporovaly. „Byly na natáčení a moc si to užily. Jako podpora fungoval při jejích vystoupeních i její partner,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu. „Starší dcera pořad sledovala, ta je z toho opravdu nadšená a těší se. Mladší dcera to ještě moc nevnímá, protože je malá, a můj muž to nechal na mně, šlo mu hlavně o to, abych se v tom dobře cítila. A když jsem se rozhodla, tak mě podporoval,“ pochvalovala si herečka.

3x zasnoubená
Tvář sice byla obrovská výzva, ale přání dětí, se kterým má Badinková už roky problém, herečka stále odkládá. Do svatby s hereckým kolegou se ani po patnáctiletém soužití nehrne. „Dcery se na to ptají a jim říkáme, že někdy to bude. Kdy, to nevíme. Je ale důležité jim dát odpověď. Uděláme to, ale potřebovala bych k tomu nějaký impuls. Musí přijít něco takového,“ prozradila hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě, která je dokonce několikrát zasnoubená.

Možná teď, po velkém triumfu, je nejvhodnější doba. Taková pěkná oslava vítězství... „Jsem o ruku požádaná dvakrát a jednou bez prstýnku, takže vlastně třikrát. My jsme jenom nedošli na ten úřad. Třikrát jsme mu řekla ano, takže to má třikrát potvrzený,“ práskla na sebe herečka, která má hlavně problém s bílými šaty. „Mně se svatby strašně líbí. Na všech jsem strašně dojatá, ale už jsme spolu strašně dlouho. Byla bych hlavně i stará nevěsta,“ svěřila se před časem Badinková, která by možná byla radši, kdyby si její dcerky přály sourozence. To by jí problém splnit nedělalo.

Další dítě?
„Jsem tomu otevřená, uvidíme, jaká bude naše životní konstelace, ale já sama se tomu rozhodně nebráním. Mě strašně baví být těhotná a mít břicho. Vůbec mateřství i všechno to kolem mě doopravdy naplňuje,“ podotkla.



Přečtěte si
adeso
18. 11. 2018 • 10:26

nikdy by mně po těch výkonech nenapadlo, že by to mohla vyhrát. Vždycky jsem koukal jen Maškovou a komika Jaškówa. Jak vidím stalo se nemožné. Ale oni jí na vítězku pasovali ještě před začátkem soutěže a tak proč na tu hrůzu koukat.

DWEI
18. 11. 2018 • 05:19

K vítězství gratulujeme!!!! Byla jste fakt nejlepší!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.