Hvězda Novy Robert Jašków (48): KONEC VE TVÁŘI?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Novy Robert Jašków (48): KONEC VE TVÁŘI?!

Když nebude hercova noha v klidu, mohou se dostavit velké komplikace.
Když nebude hercova noha v klidu, mohou se dostavit velké komplikace. (Foto TV Nova)

Vteřina nepozornosti a je z toho ohrožení účasti v show Tvoje tvář má známý hlas. Robert Jáškow (48) spadl z pódia tak nešťastně, že si natrhl lýtkový sval. Lékaři mu nařídili klid, ale ten v soutěži nemá. Hrozí komplikace a zhoršení zdravotního stavu. Nad jeho další účastí visí otazník!

„Při zkoušce spadl z vyvýšeného pódia. Po dopadu mu prasklo v lýtku,“ prozradil deníku Aha! očitý svědek pádu. „Okamžitě k němu přiběhli záchranáři a odvezli ho na vyšetření do nemocnice. Tam zjistili, že má natržený lýtkový sval,“ dodal zdroj ze štábu s tím, že herec zatím neodstoupil ze soutěže. Nikdo ale v tuto chvíli nedokáže říct, jak se bude jeho zranění léčit a zda nepřijdou komplikace.

„Má zafixovanou celou holeň, takže už teď je jasné, že bude mít problémy s choreografiemi. A i ty se budou muset přizpůsobit jeho aktuálnímu zdravotnímu stavu,“ dodal zdroj. Komplikace mohou opravdu přijít, jestli Jašków nebude nohu šetřit. A to půjde těžko, když do toho natáčí ještě seriálovou Ordinaci.


První pád
Pro herce to ale není první zranění v Tváři. Už jednou z pódia spadl. Stalo se to během natáčení druhého dílu. Mohly za to lodičky při proměně ve zpěvačku Dianu Ross (74). „Šlápl jsem do prázdna a zřítil se z metr a půl vysokého pódia. Nemohly za to lodičky, ale hnědý čočky. Ubraly mi na periferním vidění, byla tma a přehlídl jsem konec pódia,“ popsal bolestivý pád. „Narazil jsem bokem na schody, jedna noha mi zůstala nahoře, lodičky se rozlítly. Všichni si mysleli, že jsem polámanej, ale asi při mně stáli andělé. Mohl jsem si ošklivě ublížit, ale mám jen naražené stehno, druhé odřené a roztrhl jsem si silonky v tříslech,“ přiznal tehdy herec. Soutěžil dál, ale jeho současné zranění je mnohem horší a bolestivější...

V koho se dnes večer promění?
Robert Jašków – Lee Roth/Van Halen
Jan Révai – Cher
Patrik Děrgel – Gioachino Antonio Rossini
Vojta Drahokoupil – Spin Doctors
Jitka SchneiderováJennifer Lopez
Míša Badinková – Lou Bega
Eva Burešová – Luis Fonsi, Demi Lovato
Tereza Mašková – Susan Boyle

Na video s Robertem Jaškówem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lalia
20. 10. 2018 • 18:04

Pořad TVÁŘ nenávidím od začátku.Proč tolik námahy herců pro nic?Asi mají dobře zaplaceno,jinak je to přad na ho... !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.