Hvězda Ordinace Jašków slavil 50: V 6 budíček, pivo v kufru a montérky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězda Ordinace Jašków slavil 50: V 6 budíček, pivo v kufru a montérky

Z padesátiletého koňaku měl oslavenc radost.
Z padesátiletého koňaku měl oslavenc radost. (Foto Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, TV Nova)

Takové narozeniny by si přál asi málokdo. Budíček za tmy, časné ranní natáčení, dopolední zkouška v divadle, rychlé nákupy, oprava auta... Na své padesátiny se Robert Jašków neboli doktor Leoš Mára ze seriálové Ordinace celý den nezastavil!

Už v šest ráno vstával, aby byl včas v ateliérech televize Nova a mohl natáčet nové znělky seriálu. Tam ho ale překvapil celý realizační tým v čele s výkonnou producentkou Ordinace Leou Hasoňovou, kteří mu hromadně popřáli a darovali mu lahev padesátiletého koňaku. Ten si ale oslavenec schoval na jiné časy a připíjelo se nealkoholickým šampaňským, jelikož musel rychle odjet svým elektrovozem do Švandova divadla na zkoušku německé hry Kočkožrout.

Kolem poledne opět skočil do fiátku a zajel k nejbližšímu supermarketu. Tam udělal velký nákup, včetně basy piv, a odfrčel k domovu. Ani tam ale neměl klid. Místo do svátečního se převlékl do montérek a dal se do opravy velkého rodinného mercedesu. A to ho ještě čekala cesta do Ostravy, kde právě natáčí nový film. „S rodinou jsme už slavili společně v restauraci, ale ještě mě čeká velká oslava s kolegy z divadla a blízkými přáteli,“ svěřil se Jašków.

Jirešová jako anděl

V seriálovém baru u Čerta se dnes večer bude nadělovat. Za čerta, Mikuláše a anděla se převlékli herci Ladislav Ondřej

Ladislav Ondřej (herec)
 

(28), Jakub Šlégr (36) a Ivana Jirešová (42). „Děti z komparzu byly nejprve hrdinové a tvrdily, že plakat nebudou. A pak jsem jednu holčičku tak vystrašil, že s pláčem utekla,“ prozradil čert Ondřej. Malou herečku ale nakonec i rozesmál. Mikulášská nadílka v Ordinaci v růžové zahradě 2 bude k vidění dnes od 20.20 na Nově.

Vypočítavý doktor z Ordinace Robert Jašków: Grázly jen hraje, v reálu je kliďas!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.