Sporťák Hrdlička (28): Po Borhyové dostane prachy i z Plíškové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sporťák Hrdlička (28): Po Borhyové dostane prachy i z Plíškové!

Pár skleniček šampaňského se zvrhlo v orgie.
Pár skleniček šampaňského se zvrhlo v orgie. (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Hykl, Herminapress.cz)

V dubnu svěřila své finance do rukou partnera Michal Hrdličky (28) a čtvrt roku poté se stala Karolína Plíšková (25) světovou jedničkou. Hrdlička hned může sbírat zlatá vajíčka!

Michal převzal Karolínu do péče od České sportovní, ze smlouvy u šéfa Miroslava Černoška se musela vykoupit. Neoficiálně se mluví o 1,5 milionu eur, tedy 40 milionech korun. Za to Hrdlička obchoduje s jejími osobnostními právy v rámci Česka.

Na zahraničních trzích Plíškovou zastupuje agentura Octagon. „Odtud jí můžou nyní z bonusů nasmlouvaných za vysoké umístění v žebříčku plynout až desítky milionů korun. Na českém trhu se bude muset Hrdlička snažit, aby šlo o jednotky milionů měsíčně,“ řekl Blesku zdroj z tenisového prostředí.

Pokud by výnos byl 12 milionů ročně, jen částku na vykoupení ze staré smlouvy by Hrdlička splácel přes tři roky. Postupem na post jedničky mu dala do ruky eso, které může tok financí pěkně zrychlit.

On je ale hlavně Hrdlička víc než manažer, proto není vyloučeno, že z vzestupu Karolíny profituje nejen podílem na tom, jaké reklamní partnery jí v Česku sežene. Jeho zásluhy trefně popsal trenér Plíškové.

„Karolína má technicko-taktické předpoklady, do toho připočtěte spokojený partnerský život…“ řekl pro Sport David Kotyza, když komentoval její cestu na vrchol.

Využíval i jméno Borhyové
Přestože se v roce 2015 Lucie Borhyová a Michal Hrdlička rozešli, on ještě několik měsíců po rozpadu vztahu dál svoji bývalku využíval pro své podnikání. „Se službami společnosti jsem naprosto spokojená,“ smála se na internetových stránkách Michalovy PR firmy. Hrdlička měl tudíž i díky popularitě moderátorky Televizních novin další peníze do vlastní kapsy.

Na video s Hrdličkou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
8. 9. 2018 • 13:08

Dejte mu pokoj! Mladýho kluka hlavně a zejména využila Borhyová.Přesně jak ta Gregorka svého Koptíka vodila Borhyová Hrdličku jak na špagátu, všude se s ním fotila a teď platí ale jí Hrdlička na dítě, které chtěla hlavně ona!Taky ho pak vyrazili pro blbou záminku , kdy důvod byl, že ho "hvězda " Novy nechtěla v práci vídat poté , co ji zdrhnul. Kdyby neměla místo mozku seno věděla by, že pojistit si chlapa přes dítě je blbost.Jo, taky se mi nelíbí, jak je vystajlovanej do Kena, ale ona Borhyová je vizáží ultra světská.Ta může z fleku Matějskou k papírovým růžím, anebo jak bordelmamá do Krakovský.Plíšková si s Hrdličkou rozumí a je frajerka, že Borhyovou a její dítě neřeší a bere Hrdličku i s ním.

govana
14. 7. 2017 • 17:59

Nemůžu si pomoci, když vidím Hrdličku...vidím uprchlíka a mám po náladě ....

tenerife
14. 7. 2017 • 11:38

to marmat:velmi výstižně napsáno

ja01
14. 7. 2017 • 10:03

Páni redaktoři, troška moudra snad nezaškodí: Závist, ta odporná jímka našich zklamaných nadějí, nevyzrálých schopností, nedosažených úspěchů a podrážděných tužeb. Honoré de Balzac.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.