Ex-sporťák Tittelbach: Co dělal, když odešel z Novy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ex-sporťák Tittelbach: Co dělal, když odešel z Novy?

Tittelbach dostal padáka zrovna v době, kdy si užíval dovolenou.
Tittelbach dostal padáka zrovna v době, kdy si užíval dovolenou. (archiv Blesku)

Skoro dvacet let nás moderátor Václav Tittelbach provázel sportem na TV Nova. V roce 2013 odešel a tři roky měl moderátorskou pauzu. Nyní opět moderuje na TV Barrandov. Co ale dělal během tříleté pauzy mimo obrazovku?

,,Nastoupil jsem do společnosti Médea Group a začal jsem pracovat na kampani pro mistrovství světa v ledním hokeji, které se u nás konalo v roce 2015. Médea Group se stala partnerem Českého svazu ledního hokeje a my jsme vytvářeli kompletní mediální podporu pro chystaný šampionát.

Kromě toho jsme spolupracovali s cyklokrosovým svazem, který pořádal mistrovství světa v Táboře, a dělali jsme i na projektu, jenž pořádal mistrovství světa ve fotbale jednadvacítek. Momentálně se podílíme na měsíčníku Hokejové noviny, který vychází v několika denících a také jako příloha časopisu Týden. Na obsahu spolupracujeme s bývalým hokejovým reprezentantem Milanem Hniličkou. To je práce, která mě velmi baví,“ svěřil se v rozhovoru pro Sedmičku.

Václav Tittelbach momentálně moderuje EXPLOZIV krimi na TV Barrandov, kde je velmi spokojený, protože tam prý vládne velmi rodinná atmosféra, která se jinde nevidí.

Na video s Václavem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.