Nesmyslný risk Hrdličky a Plíškové: Překazí těhotenství našlápnutou kariéru? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nesmyslný risk Hrdličky a Plíškové: Překazí těhotenství našlápnutou kariéru?

Michal Hrdlička a Karolína Plíšková
Michal Hrdlička a Karolína Plíšková (Martin Hykl)

Karolína Plíšková (26) je fenomenální tenistka, což jí pochopitelně vynáší miliony. Ale pokud jde o svého manžela Michala Hrdličku, pak je přes samou zamilovanost možná až trošku naivní. Nejenže nemá se svým mužem žádnou předmanželskou smlouvu, ale plánované těhotenství, které by si údajně přáli už oba, by pochopitelně znamenalo i méně financí do rodinné kasy.

Neskončilo by tak ale i partnerské štěstí? Skvělá tenistka je tak trochu „domácím strojem na peníze“. A Michal Hrdlička o nich má detailní přehled, protože se ujal role manažera. Moc dobře tedy ví, na jakých finančních základech jejich manželství stojí. A Karolína by teď prý podle webu Šíp.cz chtěla se svojí láskou miminko!

Těžko říct, jestli by takový krok byl dostatečně racionální. Někdo samozřejmě na Michala Hrdličku stále kouká trochu skrz prsty, protože Lucii Borhyovou kvůli „lepší partii“ opustil téměř bez mrknutí brvy. A tak vyvstává otázka, jestli by se podobný scénář znovu nezopakoval.

Na druhou stranu: Karolína díky své obratnosti na tenisovém kurtu vydělala pro oba na desítky let dopředu. Pravdou ovšem je, že miminko by slibně nastartovanou kariéru na nějaký čas utlumilo. A to se někdy nepřijímá zrovna lehce. Zvítězí nakonec u Karolíny rozum, nebo cit?

Svatba Karolíny Plíškové a Michala Hrdličky se odehrála v Monaku: 

 



Přečtěte si
josefvyskoc
30. 1. 2019 • 17:00

A uz zase jektam zubama, z toho zamrazi ! At to mimi odnosi za Plechovou Hrdlorez, beztak ma kulovy na praci, krome vymetani Plechariny !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.