Ztratila Plíšková pud sebezáchovy? ZHANILA OLYMPIÁDU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ztratila Plíšková pud sebezáchovy? ZHANILA OLYMPIÁDU

Andrea Hlaváčková se vyjádřila k výroku Karolíny Plíškové
Andrea Hlaváčková se vyjádřila k výroku Karolíny Plíškové (Koláž Blesksport)

Zatímco pro většinu sportovců je účast na Olympijských hrách významnou poctou, tenisová královna Karolína Plíšková (29) ji moc neprožívá. Svým vyjádřením popudila kolegy. Co vlastně řekla?

„Jsem ráda, že jsem si to tady zkusila, zažila. Ovšem asi to není nic úplně pro mě," vyjádřila se poté, co v osmifinále vypadla. To ale asi neměla dělat, kontroverzní výrok totiž rozvířil stojaté vody. 

„Vrcholový sportovec, který řekne, že olympiáda není nic pro něj, tam podle mě nemá co dělat. Ale to olympijské PR je velké lákadlo, to chápu," rozčiloval se na svém Twitteru veslař Jakub Podrazil a další studená sprcha od sportovních kolegů na sebe nenechala dlouho čekat. 

Plíšková Wimbledon nedobyla. Po výhře 2:1 na sety slaví triumf Bártyová

Video se připravuje ...

Přisadila si i někdejší kolegyně z reprezentace Andrea Sestini Hlaváčková. „Malinko mě taková vyjádření mrzí, zároveň to beru, že mohou být vytrženy z kontextu, protože Kája je známa tím, že mluví hrozně upřímně a ne vždycky je to správně řečený a správně položený,“ řekla a dodala, že ona sama bere olympiádu jako obrovskou příležitost a zkušenost a že o ní mluví jen v superlativech. „Tam nečekáš čtyřhvězdičkový hotel, kde se o tebe postará hotelová služba a na kurtech bude všechno fungovat. Třeba v Riu nefungovalo vůbec nic, a přesto tam jedeš porvat se o co nejlepší výsledek," vysvětlila Hlaváčková v Sazka studio Stromovka. „Máš tam postel, která je hrozně malá, ale ty jsi nadšenej, že na ní je přehoz, který si můžeš odvézt domů," zavzpomínala na euforii z roku 2012 bývalá reprezentantka, která si odvezla stříbro.

Sen vyhrát grandslam trvá, hlásí Plíšková. Náladu si zlepšila na nákupech

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.