Mistryně Kvitová s Plíškovou: Maskované šelmy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mistryně Kvitová s Plíškovou: Maskované šelmy

Tenistky na Turnaji Mistryň
Tenistky na Turnaji Mistryň  (foto ara)

Na jeden večer byly za něžné princezny, od zítřka už budou zase krvelačné šelmy! Osm elitních tenistek planety se vyfiklo pro slavnostní los Turnaje mistryň a jako diamanty mezi nimi zářily i české hvězdy Petra Kvitová (29) s Karolínou Plíškovou (27).

Tulily se k sobě jako největší kámošky, dělaly si společná selfíčka. Přitom to jsou rivalky, které si jdou po krku! A v čínském Šen-čenu to nebude jiné, vždyť se tam hraje o rekordní prize money v historii ženského sportu. Neporažená vítězka shrábne 109 milionů korun! „Žádné ze soupeřek se nebojím!“ hlásila Plíšková. „Chci si turnaj užít a vyhrát ho!“ culila se Kvitová.


Včerejší slavnostní los ale byl ještě plný úsměvů a krásy. Kvitová se ohákla do černobílých šatiček, Plíšková na sebe vzala luxusnější blyštivý model. Oběma to seklo, holky se pochlubily předlouhými nožkami. Pokud budou takto zářit i na kurtu, mohou se fanoušci těšit na velké české finále!

Derby až v semifinále?


Loni na sebe narazily ve skupině, Plíšková krajanku přehrála 6:3, 6:4. Letos může k české bitvě dojít až v semifinále – zatímco Plíšková bude plnit roli nejvýše nasazené ve Fialové skupině, Kvitová se bude snažit prorazit v Červené skupině.

Červená skupina

Bartyová (1)
Ósakaová (3)
KVITOVÁ (6)
Bencicová (7)

Fialová skupina


KA. PLÍŠKOVÁ (2)
Halepová (4)
Andreescuová (5)
Svitolinová (8)

Karolína Plíšková je módní návrhářka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.