Dejdarův trapas s Šafářovou: Takhle to doopravdy bylo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dejdarův trapas s Šafářovou: Takhle to doopravdy bylo

Martin Dejdar
Martin Dejdar (Tomáš Vrbenský / Blesk)

Sociální sítě umí pěkně zavařit a bohužel si stinnou stránku jejich existence v polovině července užil i herec Martin Dejdar (54). Na facebookovém profilu totiž pogratuloval k postupu ve Wimbledonu tenistce Lucii Šafářové (32). Jenže ta svoji kariéru už chvíli před tím ukončila a těší se z těhotenství. Postupující byla ve skutečnosti Barbora Strýcová (33). Kde se stala chyba?

I když se Dejdar k přehmatu odmítl vyjadřovat, týdeník Sedmička přišel s vysvětlením, co za trapasem stojí. O sociální síť se totiž prý nestará on sám, ale jeho kamarád. A ten to s největší pravděpodobností pomotal. „Mám na to člověka. Já sám to doopravdy neumím,“ přiznal Dejdar. Kamaráda prý jen instruuje, co tam má vložit, sám ale sociální sítě neovládá.

„Neumím na to ani vstoupit. Já jsem třeba do nedávna neviděl, jak ten můj vlastní Instagram vypadá, a na svém Facebooku jsem nebyl nikdy. Napíšu to, vyfotím se, ale neumím s tím, pracovat,“ přiznal pro Sedmičku.

Proč tedy vůbec sociální sítě má? „Lidi někde v divadle mi řekli, že to musím mít, jinak že jsem mrtvej. Tak abych nebyl mrtvej, mám to. Ale divný je, že mi to nic nepřineslo. Já pořád čekám, že mi to něco přinese, ovšem ono to nic nenese. Jediné, co mi to přineslo, je to, že to musím dělat,“ dodal se smíchem k novému trendu Dejdar v rozhovoru pro uvedený magazín.

Co prozradila o společném soužití manželka Martina Dejdara Daniela? Uvidíte zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Zombie_1
2. 8. 2019 • 09:00

Dejdar je největší patolízal a blb. Tím že neumí na sociálních sítích se to jen potvrdilo. No co už Dejdare, strapnil ses sám. Brouk Pytlík - práce všeho druhu a nic pořádně.

mord
1. 8. 2019 • 19:57

Proč si ten Dejdar barví vlasy? Je to zbytečné a vypadá to velmi nepřirozeně

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.