Zamilovaná Nikol Štíbrová: Fanoušci štěstím bez sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zamilovaná Nikol Štíbrová: Fanoušci štěstím bez sebe!

Nikol Štíbrová
Nikol Štíbrová (Ivy E. Morwen)

Nikol Štíbrová (33) je do svého nového přítele Petra pořádně zamilovaná. Ačkoliv je dvojice spolu pár měsíců , rozhodli se k velkému kroku - staví hnízdečko lásky! 

Stejně jako její kamarádky Veronika Arichteva(33) a MartinaPartlová (40), si bude časem Štíbrová užívat bydlení v baráčku.  Herečka dle Super.cz už nějaký čas vlastní pozemek ve Středočeském kraji nedaleko Prahy, ale až nyní začala se stavbou.

"Tak. Za dva roky bude pod náma gauč, pod gaučem Mates, pod Matesem pes, pod psem dřevěná podlaha, pod podlahou sklep plnej vína. A plnej desinfekce no. Kdyby náhodou... Dneska jsme začali bagrovat! Olé! Poslední záběry těsně před," napsala Štíbrová k videu, které sdílela  na sociální síti.

Video za pár hodin nasbíralo více jak  49 tisíc lajků. Je jasné, že fanoušci Štíbrové nové bydlení rozhodně přejí. „Krásná zpráva dne, fandím Vám Nikčo. Ať se práce zadaří a upřímně se těším až to bude stát," napsala nadšená fanynka. "Ježiš, to je boží. Moc Vám to přeji," zněl další šťastný komentář.

Nikol Štíbrová a Ivan Tásler o songu pro film Příliš osobní známost:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.