Nikol Štíbrová má jasno: „Nějak tu chybí chlapi, co …“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nikol Štíbrová má jasno: „Nějak tu chybí chlapi, co …“

Nikol Štíbrová
Nikol Štíbrová (archiv Blesk)

Herečka, která je zároveň maminkou dvouletého syna Mathiase, má už teď jasno, kam by chtěla svého potomka směrovat. Prestižní školy překvapivě vůbec neřeší, její priority jsou docela jiné, ale my ženy je stoprocentně oceníme. Hlavně ty nejmladší.

Nikol Štíbrová (32) nedávno ke snímku se svým synem na Instagram přidala komentář o tom, co je pro ni jako pro mámu jasnou prioritou: „Je mi fakt jedno kolik tříd zvládne vychodit, pro kterej nesmyslnej koníček se nadchne, koho mi bude tahat domu, který části těla si nechá prošpikovat a za co utratí peníze, který mu škudlim. Ale! Bude umět podržet ženský dveře, pomoct jí do kabátu, pustit ji sednout, odnést ji sakra tu tašku a dolít jí víno dřív než sobě. Bez keců o emancipaci, bez spekulací, bez očekávání, bez prozíravosti. Jestli něco fakt chci, tak aby byl Mates gentleman. Nějak nám chybí, chlapi co se cejtěj jako chlapi, a ženský, který se cejtěj jako ženský. Nebo se mi to možná jen…hm, ne,“ okomentovala svůj snímek s Mathiasem na sociální síti.

Pravdou je, že galantních mužů je jako šafránu. A že by něco podobného do denní výchovné strategie měla jisto jistě zařadit každá máma!

 Na rozhovor s Nikol Štíbrovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Gejza
4. 8. 2019 • 13:45

Tak pod tohle se podepíšu!👍

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.