Nikol Štíbrová: Rozchod místo svatby! Co se stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nikol Štíbrová: Rozchod místo svatby! Co se stalo?

Nikol Štíbrová
Nikol Štíbrová (David Kundrát)

Herečka Nikol Stříbrová (31), kterou proslavila role v seriálu Pojišťovna štěstí, přiznala, že s partnerem Martinem Kynclem již netvoří pár. Dvojice se rozešla rok po porodu jejich syna Mathiase, ten přišel na svět 31. července 2017.

„Je pravda, že jsme se před časem rozešli a nějakou dobu už spolu jako partneři nežijeme. Dál ale zůstáváme rodina, žádná dramata se nekonají. Bydlíme kousek od sebe, vidíme se téměř denně a dál fungujeme jako rodiče našeho syna,“ přiznala Blesku Štíbrová.

Ještě před narozením syna to vypadlo, že je vše zalité slunce, dokonce plánovali i svatbu! Martin Nikol požádal o roku na podzim 2016 při jejich společné dovolené v Thajsku. „Přišli jsme z baru. My a Dong. Čistila sem si zrovna zuby. A když jsem říkala ANO, asi jsem vyprskla trochu pasty. A byl to ten den, co se stal Trump prezidentem. Takže jedno je jasný – vydrží nám to až navěky, amen. Tadá,“pochlubila se tehdy Štíbrová.

Poté, co dvojice zjistila, že brzy budou tři, svatba se začala oddalovat, herečka to však tehdy brala ještě s humorem. „Trošku mi blbnou hormony, takže nevím, jestli to stále platí. Čekám, až to odezní, a můj chlapec mi řekne, jestli ta žádost stále platí,“ řekla herečka podle Blesku.

Teď to, ale vypadá, že ačkoliv to dříve herečka psala s nadsázkou, úplně do smíchu jí nebylo a o žert se asi vůbec nejednalo. I přesto, že se rozešli, zůstávají nadále v kontaktu. „Teď jsme zrovna přijeli všichni tři z Hornbachu,“ řekla herečka expres.cz. Štíbrová také promluvila o tom, čí byl rozchod iniciativa. „Obou. Nebyli jsme spolu šťastní, nic víc, nic míň,“ svěřila se expres.cz.

 Nikol Štíbrová o těhotenství, porodu a mateřství:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Irena1958
14. 8. 2018 • 07:52

No ve 30 zjistila a taky to všude kdákala, že je nejvyšší čas mít dítě. Ale když je člověk nesnesitelný nebo tupý nebo oboje, tak se muži zrovna to mimískování neženou. Tak si zahrála na čas na zamilovanou a nebohý mladík bude 20 let platit stále se zvyšující alimenty. Už teď té noci lituje, opravdu si teda s ním moc dlouho neužil. Sám si může přepočítat, na kolik ho tím pádem jedna soulož vyšla.

-bello-
14. 8. 2018 • 00:03

Nevím, jestli je to herečka, nikdy jsem Pojišťovnu neviděla, vím ale že když nejsou spolu, tak to rodina není, co to kecá? AHA - si zase plete písmena , bóže to je den Nikol Stříbrová (31)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.