Hvězda Románu pro ženy porodila! Třetí dítě Kanócz (38) dostalo zajímavé jméno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hvězda Románu pro ženy porodila! Třetí dítě Kanócz (38) dostalo zajímavé jméno

Zuzana Kanócz žije zdravě.
Zuzana Kanócz žije zdravě. (profimedia)

Slovenská herečka Zuzana Kanócz se v Česku proslavila hlavně filmem Román pro ženy, kde ztvárnila hlavní hrdinku Lauru. O víkendu přivedla na svět své třetí dítě. Je to holčička a dostala velmi zajímavé jméno.

„Narodila se včera a dali jsme jí jméno Leyla,“ prozradil slovenské televizi Markíza otec dítěte Juraj Loj (35). „Jsem šťastný, že ej v pořádku jak mamina, tak i dcerka. Sice jsem v práci, ale duchem jsem s nimi,“ přiznal herec, který účinkuje ve slovenské verzi show Tvoje tvář má známý hlas.

„Po devíti měsících konečně člověk vidí to dítě, jak vypadá. Možná si ho nějak představujete, nebo ne, ale ten dotyk je tam jen přes to bříško. Najednou ho vidíte a to jsou takové endorfiny," rozplýval se Loj, který svou partnerku podporoval přímo na porodním sále a dodal, že jeho partnerka zvládla porod excelentně.

Na maminku a malou ségru se navíc velmi těšili i dva starší sourozenci Lucas (5) a Izabella (2). „Když jsem je seznamoval, byli úplně rozkošní, hned ji hladili a pusinkovali, Lucas si k ní lehl a chytil ji za ručku. Izabelka hned říkala, že je to její panenka a bude si s ní hrát," popsal herec dojemné chvíle.

Zuzana Kanócz má za sebou ovšem i jednu velmi nepříjemnou zkušenost. Před lety totiž potratila dítě v pátém měsíci.

 



Přečtěte si
illenne
3. 9. 2018 • 21:52

Každý ať si dá dítěti jméno, jaké se mu líbí, je to věc rodičů . Leyla Loj, případně Leyla Lojová je pro někoho možná obtížně vyslovitelné, ale jinak to není zase nic tak neobvyklého .

xcarodejka
3. 9. 2018 • 14:39

To je dost běžné jméno v USA. Já bych se držela českých jmen, jinak v tom vidím jen přechodnouu módu a snobismus. Až dítě dospěje, bude cizích jm tady již přehršel tak vyniknou klasická česká jména, která budou zřejmě již docela vzácná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.