Krejčíková (28) krátce před porodem: VÁLKA S OTCEM DÍTĚTE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krejčíková (28) krátce před porodem: VÁLKA S OTCEM DÍTĚTE!

Aneta Krejčíková v Ulici
Aneta Krejčíková v Ulici (TV Nova)

Hvězda nekonečného seriálu Ulice Aneta Krejčíková promluvila o svém prvním těhotenství. To podle ní probíhá trošku zvláštně. Dokonce kvůli němu vznikly i neshody s otcem dítěte.

Aneta Krejčíková už zanedlouho přivede na svět svého prvního potomka a říká, že její těhotenství je malinko zvláštní. Netrápily jí totiž nevolnosti, ale velké chutě na sladké. „A také poznávám, co dokážou hormony. Věc, která by mě normálně zamrzela, teď prožívám tak, že brečím, jakoby mi vyvraždili celou rodinu. Ale stejně intenzivně prožívám i hezké věci, Mám to teď náročný sama se sebou,“ prozradila.

Její proměny nálad navíc ovlivnili i její vztah s otcem zatím ještě nenarozeného miminka. „Myslela jsem si, že se shodneme líp. Než jsem otěhotněla, vypadalo to, že se shodneme na všem, teď jsme se zasekli na jménech. Necháme si je pro sebe. Byla to ale docela válka,“ přiznala Krejčíková webu eXtra.cz. Nechme se tedy ještě pár dnů překvapit, jaké jméno vybrali.

 

 

 

 

 



Přečtěte si
majojo
23. 8. 2018 • 18:39

Tak tohle je fakt drsný. Snad tyhle rány osudu matka i dítě přežijí....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.