Drsné natáčení Ulice: Krejčíková potratila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drsné natáčení Ulice: Krejčíková potratila!

Aneta Krejčíková.
Aneta Krejčíková. (Foto: Herminapress.cz)

Má za sebou jednu z nejtěžších rolí v životě. Aneta Krejčíková (27), která každou chvíli přivede na svět vlastní miminko, musela v kůži seriálové Gábiny z Ulice sehrát, že podstoupila potrat. A to nebude zdaleka jediné překvapení, kterými bude Ulice po prázdninové pauze našlapaná.

Samotné jí lítají hormony jako na horské dráze, na své těhotenské bříško je v reálu ale náležitě hrdá a ráda se jím chlubí.

Šla na potrat
Jenže radost z toho, že nosí pod srdcem děťátko, musela před kamerou ustoupit. Podle zjištění Aha! šla jako Gábina na umělé přerušení těhotenství. Potom, co se před létem rozešla s despotickým Alešem (Denny Ratajský), s ním už nechtěla mít nic společného.

Tajemství unikne
Jenže jak diváci uvidí už dnes večer – ani potrat jí kýžený klid nepřinese. Až se totiž Aleš dozví pravdu, čeká Gábinu peklo na zemi. Její syn Šíma si navíc Aleše oblíbil až příliš na to, aby s ním chtěl zpřetrhat vazby. Jedinou útěchu tak najde ve svém salonu, kterému se začne hodně dařit. Úspěch, na který dlouho čekala, ji postaví před zásadní výzvu a nelehké rozhodnutí...

Na co se můžou diváci ještě těšit?
Liškovi
Nějaký ten pátek spolu Bedřich (Adrian Jastraban) a Anička (Ljuba Krbová) nežijí, teprve 20. srpna mají ale naplánované první rozvodové stání u soudu. Vyřešené to možná nemají ani ve svých srdcích – v nových dílech je rozvod oba tvrdě zasáhne. Co naplat, že mají oba nové partnery. Bedřich žije s matkou své dcery Lady Jindrou (Bohdana Pavlíková) a Anička má nový vztah se svým někdejším mistrem z učňáku Kaštanem (Antonín Procházka). Je to definitivní tečka za jejich vztahem?

Peškovi
Vlastovi (Rudolf Hrušínský) se před prázdninami ozvala jeho o deset let mladší sestra Marie (Jitka Smutná), se kterou nemá nejlepší vztahy. Letos ale oslaví životní jubileum, což by mohla být ideální příležitost pro narovnání starých křivd. Amélie (Dana Syslová) by mu v tom ráda pomohla, protože cítí, že na prahu sedmdesátky není šťastný. Jenže ani ona netuší, že Marie za ním nepřijíždí sama. Strýčka se po letech rozhodla navštívit i její dcera Blanka (Linda Rybová). To bude možná osudovější setkání, než si myslela.

Nyklovi
Nyklovi budou na podzim žít hlavně přípravami na svatbu Venduly (Anežka Rusevová) a Pavlíka (Jan Řezníček). Ten si po návratu z dovolené uvědomil, že by chtěl s Vendulou strávit zbytek života. Brzy proto sebere odvahu a požádá ji  o ruku. Obzvlášť babička Nyklová (Jaroslava Obermaierová) svatbu bude řešit víc, než by se slušelo. Úsilím vystrojit vnučce svatbu velkolepější, než budou mít Jordánovi, pochopitelně poleze na nervy všem, a snoubencům nejvíce. Ti rozhodně o žádný cirkus nestojí, a tak není divu, že se jim v hlavách začne rodit radikální myšlenka...


Maléřovi
Veronika (Hana Holišová) má pocit, že prožívá jedno z nejklidnějších období v životě. Dceři Rózině se daří v Americe, syn Filip se dostal na gymnázium, neteř Marcela se dostává z anorexie a rodinu netrápí finanční starosti. Jenže na Martina (Tomáš Dastlík) už jí nezbývá mnoho času a na něj to dopadne plnou silou. Když se bez něj rozhodne pro další životní krok, jen těžko ho vydýchá. Letité manželství Maléřových podstoupí nejednu zkoušku.

Marečkovi
Mára (Kryštof Rímský) s Karlou (Markéta Stehlíková) se vracejí z první společné dovolené. Návrat do reality je ale tvrdší, než by si dovedli představit. Na Karlu už netrpělivě čeká Herman (Jan Holík) a společně se ponoří do pátrání po vrahovi bezdomovců. Mára zjišťuje, že po jeho otci Lubošovi (Rosťa Novák st.) se slehla zem! Luboš se totiž dostal do finančních problémů, které ho vyhnaly na ulici. Špatně je na tom i psychicky. Má pocit, že Věrka (Milena Steinmasslová) ho zradila, a Mára dost možná vůbec není jeho syn.

Aneta Krejčíková z Ulice: Přibrala jsem jen 20 kilo a hormony jsou jízda.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bibijana
5. 9. 2018 • 21:29

amej:

domino22
24. 8. 2018 • 09:28

tento seriál už měl dávno skončit....už ani těm největším zoufalcům /třeba mně/ nemají co nabídnout. Krejčíková pořád dokola šišlá šímo, šímo.... Solaříková ze sebe dělá hvězdu, kterou není, nikdy nebyla, ani nebude a všechno už několik let stagnuje.... neviděli jsme to dva roky a je to pořád o ničem...........

amej
23. 8. 2018 • 08:44

Seriály moc nesleduji, ale Ulice je v době, kdy mám TV puštěnou a třeba vařím. Musím říci, že to rozhodně není seriál jen pro důchodce ( což nejsem) Je to jeden z nejlepších seriálů, který byl tvůrci vyplozen. Dává totiž návod mladým a dětem na řešení různých životních situací: jednou se řeší šikana, jednou anorexie, jednou drogy, pak zase rozvod rodičů nebo špatné známky...Vzhledem k tomu, že rodiče dnes na děti moc času nemají si myslím, že tento seriál jim dává pomocnou ruku v situacích, kdy ji potřebují.

hadaja
20. 8. 2018 • 11:25

Po přečtení názoru musím předeslat,je mi čerstvě 70 ale opravdu se na to nedívám, všimla jsem si nadpisu,tak jsem myslela,že ta mladá herečka fakt potratila...no ale po přečtení,jsem chtěla původně napsat,jestli si dělají kozy a někdo se na to dívà..myslím,že to nemá nic společného s věkem ale s intelektem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.