Poprask v Ulici: Prsatice Krejčíková z kola ven? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Poprask v Ulici: Prsatice Krejčíková z kola ven?

Herečka Aneta Krejčíková.
Herečka Aneta Krejčíková. (Foto: Herminapress.cz)

Herečka Aneta Krejčíková (26) představitelka Gábiny z nekonečného seriálu Ulice, která se do podvědomí diváků dostala také díky účasti v show Tvoje tvář má známý hlas, je pěkná tajnůstkářka. Do redakce extra.cz nedávno dorazila informace, že je herečka těhotná. Krejčíková tuto informaci zatím popírá. Bojí se snad o své místo v Ulici?

„Není to pravda. Zajímalo by mě, kdo to o mně šíří,“ uvedla Krejčíková na přímý dotaz extra.cz, zda informace o jejím těhotenství jsou pravdivé. I její partner Ondra, byl zaskočen tím, že by jeho partnerka byla v očekávání.


Přesto, že herečka i její partner očekávání potomka popřeli, po několika dnech se začaly objevovat další náznaky toho, že informace je pravdivá. Podle Extra.cz potvrdili informaci o jejím těhotenství její herečtí kolegové, kteří si samozřejmě nechtějí být jmenováni.
Zda-li je herečka opravdu v očekávání, ví jen ona sama. Pokud je informace pravdivá, proč těhotenství Krejčíková popírá? Bojí se snad o svou roli v seriálu Ulice? Nebylo by to poprvé, co se scénáristi »zbaví« herečky z důvodu těhotenství.

 Na video s Anetou Krejčíkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.