Zákeřná choroba hvězdy Ulice: Spásná léčba v zahraničí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zákeřná choroba hvězdy Ulice: Spásná léčba v zahraničí?

Anna Kadeřávková
Anna Kadeřávková (Foto Aha! – Daniel Černovský, TV Nova)

Dvacetiletou herečku ze seriálu Ulice začalo po zimě bolet celé tělo. A ke všemu padala doslova na ústa únavou. Výsledky lékařských testů ji vyděsily!

„Zlom přišel na konci téhle zimy, kdy mně začaly strašně bolet kyčle, rameno a začala jsem být unavená a nemocná. Pořád. V noci jsem se budila bolestmi v kloubech a ráno nemohla pořádně chodit. Nic mě nebavilo, jídlo mi nechutnalo a do toho ta fyzická bolest. Opět mě mamka poslala na krevní testy, ať máme jistotu ‚že jsem hypochondr a že to borelióza není‘. Byla. A je. A i teď, po 4 měsících a dobrání několika antibiotik. Mám pocit, že nezabírá nic. A z vašich příběhů (za které ještě jednou velký DĚKUJI) a z informací od českých doktorů vím, že se říká, že je nevyléčitelná. Proboha, takhle napsaný to zní ještě hůř, než když to člověk jenom slyší nebo říká, fuj,“ popsala své zdravotní peklo Anna Kadeřávková na sociálním profilu. 

 

„Vadí mi, jak všichni lékaři tady ‚NEVÍ‘ a nejsou schopní vám nic říct. To jako vážně? Když jde o takhle vážnou nemoc, jejíž následky se s námi pak můžou táhnout celý život?“ zlobila se na internetu hvězda seriálu Ulice, načež vyhledala pomoc na specializované klinice v Německu, kde podstoupila nákladnou léčbu. 





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.