Štíbrová šla s pravdou ven: Tohle jejího expartnera zabolí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Štíbrová šla s pravdou ven: Tohle jejího expartnera zabolí!

Nikol Štíbrová
Nikol Štíbrová (foto Instagram)

Nikol Štíbrová momentálně nosí pod srdcem druhé miminko, na které se moc těší. K jejímu synovi Mathiasovi podle informací přibude nevlastní bratříček, jehož tatínkem je cukrář Petr Leitgeb. Na něj hvězda Instagramu pěje ódy a přiznala něco, co by mohlo zabolet jejího expartnera Martina, tatínka malého blonďatého rosťáka.

„Ne, no. Ani teď nevnímám těhotenství jako nejkrásnější období v životě ženy, a to se fakt, fakt nechci rouhat. Nějak tušim, že většina holek to má stejně. Co ale vnímám jako nejkrásnější - když čekáte dítě s někym, kdo to dítě s váma čeká taky. Kdo v tom prostě jede s váma, kdo se zajímá, kdo se stará, kdo vám automaticky váže boty, pomáhá vstát z gauče, když se rozležíte/rozložíte během tří epizod doktora House, kdo si šestkrát za noc vyslechne, že je vám tvl strašný vedro, ačkoli je v ložnici 8 stupňů a on klepe kosu, ale neřekne ani slovo. Kdo vám milostivě přenechá i svou porci hranolek z mekáče, i když vy vůbec nemáte hlad že jo, kdo s váma zodpovědně vybírá odsávačku na mlíko, kdo vám upřímně pochválí celulitidu na zádech... No dyť víte. Prostě když se denně utvrzujete, že máte parťáka pro život. To je nejkrásnější,“ přiznala Štíbrová.

Nikol Štíbrová a Ivan Tásler o songu pro film Příliš osobní známost

Video se připravuje ...

Ta těmito slovy chtěla vychválit do nebes snoubence Petra, se kterým našla opravdové štěstí. Bohužel tím však mohla ublížit bývalé lásce Martinovi, se kterým počala syna Mathiase. Přeci jen to z jejího vyjádření vypadá tak, že se o ni moc nezajímal a v těhotenství jí nebyl oporou. To, zda si chtěla do bývalého trochu rýpnout, ví jen Nikol a její snoubenec. Je však jasné, že je herečka momentálně velice šťastná a těší se na to, až se jejich rodina rozroste.

Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xkalwk
27. 4. 2021 • 21:35

To dítě nenosí pod srdcem, ale v děloze

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.