Slavná sousedka Zemanových ukazála dům: Mám ráda babičkovský styl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Slavná sousedka Zemanových ukazála dům: Mám ráda babičkovský styl

Dům, kde žije Nikol Leitgeb s manželem Petrem a syny
Dům, kde žije Nikol Leitgeb s manželem Petrem a syny  (instagram.com)

Nejkrásnější influencerka Česka Nikol Štíbrová Leitgeb (35) zamířila do nového!  Rodinné sídlo je vystavěné v moderním stylu! Od původně plánovaného severského pojetí interiéru však Nikol trochu ustoupila...

Fanoušci si stihli všimnout, že oproti návrhu designového studia, který Nikol společně s manželem Tomášem Leitgebem, ukázala prostřednictvm sociálních sítí ještě v době, kdy v domě probíhaly stavební práce, je něco jinak.

Štíbrová se pustila do Myslivcové! A jak Margita rozvedl Harapese s Hankou

Video se připravuje ...

Ústředním prvkem je sedací souprava petrolejové barvy, která kontrastuje s kobercem ve venkovském stylu: „Mám tenhle babičkovský styl moc ráda," okomentovala netypický prvek Nikol. Podobný koberec prý bude i v ložnici. 

Přestože je vidět, že se dům ještě zařizuje, už teď vypadá jako ze sna. Nechybí mu krásná horní terasa s naprosto jedinečným výhledem, ani bazén. Dokonalé místo pro rodinnou pohodou. 

Pártlová se Štíbrovou rodily ve stejný den! A Matušovu Lucinku čeká operace

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Ludmila Říhová
1. 11. 2022 • 09:53

Přijde mně stejně zvláštní když celebrity mají vysoké desítky milionů na účtě, ale stejně si nekoupí ani základní http­s://ww­w.ji­s.cz­/hli­niko­ve-dvere/ hliníkové dveře. Když vidím, kolik mají peněz z těch Instagramů a ostatních sociálních sítí, tak mně hlava nebere, kam teda ty peníze ukládají. Jsou to opravdu slabší jedinci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.