Syn Luka napospas mámě Arichtevě: Zní to strašně, ale živí mě to | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Syn Luka napospas mámě Arichtevě: Zní to strašně, ale živí mě to

Předvedla i postavu v dvoudílných plavkách.
Předvedla i postavu v dvoudílných plavkách. (Foto Instagram)

Ani jako pyšná maminka malého Luky pracovně nestrádá. Herečka Veronika Arichteva (35) prozradila, kde ji mohou fanoušci v nejbližší době vidět i jak skloubila mateřství, práci a oblíbený projekt 3v1.

Herečka Veronika Arichtevase se již nějakou dobu na televizních obrazovkách nevyskytuje - chvíli sice účinkovala v seriálu Slunečná, ten ovšem musela kvůli požehnanému stavu opustit. Naopak se ale začala více věnovat divadlu. Na televizi ovšem nezanevřela, jak ostatně prozradila v rozhovoru pro Super.cz.

3v1: Parodie Prostřeno!

Video se připravuje ...

"Furt dělám divadlo, momentálně nic netočím, ale před létem jsem pro Českou televizi točila detektivní seriál Dům na samotě, který by měl jít na jaře. A pak řeším ještě jedno natáčení, o kterém ještě nemůžu mluvit," nastínila své pracovní závazky Veronika Arichteva.

Velký úspěch herečka zaznamenává především na sociálních sítích, a to nejen díky fanoušky milovaném projektu 3v1, který jak jí, tak zpěvačce Martině Pártlové (42) a influencerce Nikol Štíbrové (35) zajistil velkou popularitu, ale i díky mateřství. I to je totiž pro influencerky marketingovým esem v rukávu. "Je to náročné, jsem poctivec a mám ráda, když jsou věci hezké a kvalitně udělané. A Luku zatím neřeším. Lidi, co mě sledují, vědí, že je tam Luka furt. Většinou tím zaplácnu nějakou tu spolupráci. To zní tedy strašně. Ale svým způsobem mě to živí, tak se tomu věnuju," vysvětlila Arichteva s tím, že vlastně i syn Luka již nosí do rodiny peníze!

Martina Pártlová omylem skončila v nudistickém kempu.

Video se připravuje ...

Prioritou je momentálně pro manžele Arichtevovy dostavit svůj vysněný domeček, a tak každou vydělanou korunou přispívají na rekonstrukci. I možná proto své sledující pravidelně zásobuje snímky se synem. "A budu to dělat do doby, kdy už Luka nebude chtít. Ale pochopitelně tam nedávám fotky, které by mi později vyčetl a styděl se za ně," dodala s úsměvem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.