Arichteva baví internet: Archivním snímkem všechny dostala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Arichteva baví internet: Archivním snímkem dostala všechny do kolen!

Veronika Arichteva
Veronika Arichteva (foto ara)

Jedním z mnoha důvodů, proč jsou holky z 3v1 tolik populární, je fakt, že si umí udělat legraci jedna z druhé i samy ze sebe. Důkazem je fotokoláž herečky Veroniky Arichtevy (35), kterou se nezdráhala zveřejnit na svém instagramovém profilu, a stud tak na moment odložila stranou. Ostatně ruku na srdce - kdo z nás může říct, že je pyšný na svou dospívající éru? 

Každý nějak v pubertě vypadal a málokdo na ta léta vzpomíná s hrdostí ve tváři. Jinak tomu není ani u hvězdy První republiky Veroniky Arichtevy, která se nebála podělit se se svými instafanoušky o fotografie z dob, kdy ji diváci znali pouze ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. A že ji tyto koláže přiměly si pořádně poklepat na čelo, dokazuje i hereččin popisek k celému příspěvku.

Štíbrová se pustila do Myslivcové! A jak Margita rozvedl Harapese s Hankou

Video se připravuje ...

„Paní Veroniko, co byste vzkázala svému mladšímu já, kdybyste měla tu možnost?“ dotázala se sama sebe herečka v pomyslném rozhovoru. „Neboj, částečně se z toho vylížeš. A zapomeň na ofinu a fejky z Hurgády. Jo a spi dokud můžeš,“ odpověděla si Veronika Arichteva. Mnozí fanoušci jí ve finále vysekli poklonu a shodli se, že čím je starší, tím je herečka krásnější. Někteří sledující se zase pouze smáli nad výtvorem autora Martina Říbka, jiní hereččin archivní snímek připodobňují k teenage éře zpěvačky Ewy Farne (28). Koneckonců posuďte sami!

Pártlová se Štíbrovou rodily ve stejný den! A Matušovu Lucinku čeká operace

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.