ZVRAT! Arichteva opouští nespolehlivého manžela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

ZVRAT! Arichteva opouští nespolehlivého manžela

Veronika Arichteva s manželem
Veronika Arichteva s manželem (Instagram)

Konečně se po mateřské vrátila opět před kameru. Veronika Arichteva (35) si našla pro synka Luku (16 měsíců) hlídání a šup na plac. Pro televizi Nova točí s manželem, režisérem Biserem Arichtevem (45) doposud utajovaný seriál O mě se neboj.

Po retro seriálech, jako byla První republika a Vyprávěj, sáhl Arichtev po současném tématu. „Aby nedošlo k mýlce. Mou ženu, která hraje rozvádějící se maminku dvou holčiček, si do role vybrali producenti z Dramedy Productions, s nimiž spolupracuju už dlouho. Ne já,“ upozornil Bisi, jak mu na place všichni říkají. Ale zároveň hlásí, že s manželkou točí rád. A ona jeho slova potvrzuje. O malého je postaráno. „Syn má babičky a chůvy naštěstí v oblibě a mně se ulevilo. Chodím do práce odpočívat,“ přiznala herečka.

Veronika Arichteva už manželovi konečně nesmrdí! A komu fandí ve StarDance?

Video se připravuje ...

V novém seriálu opouští nespolehlivého manžela, kterého hraje Lukáš Příkazký (36), a v práci na recepci advokátní kanceláře potkává sebevědomého právníka v podání Václava Matějovského (26). Diváci ho znají z nekonečného seriálu Ulice. „Je to moje první větší role. Líbí se mi, že hraju člověka, který říká věci na rovinu, jak ho napadnou. Možná je to floutek, ale má dobré srdce,“ chválí svou seriálovou postavu Matějovský.

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
21. 2. 2022 • 11:26

Tak to bude asi po žížalkách.Hlavní role měla u něj.

-bello-
20. 2. 2022 • 01:33

Ana je snad po Žilkové a Agátě ta nejtupější a nejsprortší ženská na šoubýzové scéně

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.