Ticho po pěšině: Konec tria 3v1? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ticho po pěšině: Konec tria 3v1?

Nikol a Martina porodily v jeden den!
Nikol a Martina porodily v jeden den! (Foto Instagram)

S mateřstvím přišlo pochopitelně tolik povinností, že na točení videí, která v minulosti proslavila trojici Nikol Leitgeb (35, dříve Štíbrovou), Veroniku Arichtevu (35) a Martinu Pártlovou (42), nezbývá čas. Tím spíš, když Nikol s Veronikou plánují stěhování do nového příbytku. Skončí tak slavné maminky s tím, co z nich udělalo v podstatě nejoblíbenější influencerky sociálních sítí?

Kdo by neznal jejich cestu po Chorvatsku, parodii na Prostřeno či jak se děti bavily v minulosti vs. jak se baví dnes? To je jen zlomek tvorby sympatické trojice žen, které svým pohotovým humorem ovládly před několika lety téměř všechny sociální sítě. Tehdy ještě ovšem byly bezdětné, což v současné době již neplatí. Až na zpěvačku Martinu Pártlovou, která se těší z malé Stelly, zbylé herečky vychovávají syny. A tak muselo jít natáčení stranou.

Fanoušci ovšem smutnit nemusí, jelikož holky rozjely merch v podobě oblečení, diářů a velmi pohotové „kápezetky“, a se svými sledujícími jsou nyní často v kontaktu. Naposledy uspořádaly charitativní bazar, jehož výtěžek zamířil k dětem, kteří po dosažení plnoletosti opouští dětské domovy a mají mnohdy nelehký start do života. Do Nadačního fondu Veroniky Kašákové nakonec z bazárku putovalo více než půl miliónu korun!

Martina Pártlová omylem skončila v nudistickém kempu.

Video se připravuje ...

„Na puberťáky se zapomíná, na ty, kteří nemají lehký vstup do života," uvedla pro web Super.cz Veronika Arichteva. „Je to díra v systému. Málokdo se věnuje dětem, které odcházejí z dětského domova, hlásí se na vysoké školy, hledají si bydlení. Verča se jim věnuje a je to moc fajn. Chceme ji podpořit," upřesnila Nikol.

Holky nakonec prozradily, že jedno video natočily, jenom ho ještě nepustily do světa. Na kosmetické úpravy, než video vypustí na sociální sítě, však nemají nyní čas, a tak na něj zatím »padá prach«. „Máme jedno v šuplíku. To jsme točily, když jsem byla já těhotná. Takže je víc jak rok staré. A nestíháme ho sestříhat," vysvětlila výše zmíněnému webu Veronika Arichteva.

Pártlová se Štíbrovou rodily ve stejný den! A Matušovu Lucinku čeká operace

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.