Štíbrová a Pártlová: Příběh jejich sehraných porodů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Štíbrová a Pártlová: Příběh jejich sehraných porodů!

Nikol Štíbrová a Martina Pártlová
Nikol Štíbrová a Martina Pártlová (profimedia.cz)

Hned o dva nové členy v jeden den a skoro i stejný čas se rozrostlo dámské komické trio 3 v 1. To je tvořeno herečkami Nikol Štíbrovou (34), Veronikou Arichtevou (35) a zpěvačkou Martinou Pártlovou (42).

To, že jsou holky pro každou legraci, je obecně známá věc, vždyť také svými vtipnými videi už pěkných pár let baví internet. Ale že dokážou »naplánovat« těhotenství, a dokonce i porod téměř na minutu přesně, tak to by čekal málokdo!

Tobíka už čeká brácha

Nikol a Martině se to ale povedlo! Plní program baby boom na jedničku! Prvně jmenovaná přivedla na svět v pořadí druhého syna – chlapečka Tobiase. Doma přitom už na bratříčka čeká starší Mathias (3), kterého má ze vztahu s bývalým přítelem Martinem Kynclem. Herečka dokonce na poslední chvíli stihla i veselku s partnerem Petrem Leitgebem, takže druhý chlapeček přišel na svět už do kompletní rodiny.

Rozřízli vlka...

To Martina Pártlová sice svatbu nestihla, zato se oproti svým kolegyním může pyšnit jiným prvenstvím – totiž že jako jediná z holek přivedla na svět dceru, které vybrala krásné jméno – Stella! „Rozřízli vlka a vytáhli Karkulku. Její první nádech byl silný moment. Je krásná, hluboce se klaním před Martinou, která nám ji dala,“ rozplýval se partner Pártlové, hudebník Josef Vařeka (27).

Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala!

Video se připravuje ...

Proč rodily »císařem«

Veronika je totiž maminkou osmiměsíčního chlapečka Luky, kterého má s manželem, režisérem s bulharskými kořeny Biserem Arichtevem (44). Obě novopečené maminky rodily, jak jinak, než na stejném místě, a to ve vyhlášené pražské porodnici u Apolináře, obě plánovaným císařským řezem. U Martiny byla sekce doporučena z důvodu pro prvorodičku vyššího věku, u Nikol byl doporučen proto, že už prvního syna přivedla na svět stejným způsobem. Zda měly novopečené maminky vedle sebe také porodní sály, se ale zatím nepochlubily.

Celý článek najdete v tištěné verzi Aha! 20.6.2021

Pártlová se Štíbrovou rodily ve stejný den! A Matušovu Lucinku čeká operace

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.