Přiznání Veroniky Arichtevy: Překvapivá slova o mateřství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Přiznání Veroniky Arichtevy: Překvapivá slova o mateřství!

Veronika Arichteva chce další dítě!
Veronika Arichteva chce další dítě! (Instagram)

Už to bude rok, co herečka Veronika Arichteva (35) přivedla svému manželovi, režisérovi Biseru Arichtevovi (44), na svět syna Luku. Nyní se po nějaké době opět rozhodla promluvit o mateřství a mnohé překvapila svými budoucími plány.

Ani herečka Veronika Arichteva od svého porodu nezasvětila celý život pouze mateřství. Nebála se tuto informaci svěřit svým fanouškům na Instagramu, kde jim opět po čase umožnila zeptat se na cokoli, co je zajímá. Tím, že je herečka ke svým sledujícím upřímná, získává podporu i u takových názorů, které by některé maminky třeba nemusely rozdýchat. Veronika se zkrátka nebojí odhalit realitu mateřství, které je někdy, dle jejích slov, až „invazivní“. Herečka totiž přiznala, že být matkou na plný úvazek není nic pro ni.

„Hrozně mi chybí spánek. Na to si nezvyknu nikdy. Ale mám hlídací babičky a manžela, kterej mi Luku ráno sundá ze zad a občas vrátí až za pár hodin. Já bych nedokázala bejt jenom doma a snažit se bejt dobrá máma, já musim dělat i jiný další věci, abych byla šťastná,“ cituje herečku deník Blesk.

Pártlová se Štíbrovou rodily ve stejný den! A Matušovu Lucinku čeká operace

Video se připravuje ...

Na druhou stranu však doplnila, že se zcela dobrovolně rozloučila s časy, kdy si člověk nesměl nechat ujít jakoukoli událost. Jak na sociální sítí uvedla, už zkrátka nemá potřebu být u všeho. Tento fakt souvisí i s další odpovědí na otázku „co ji na mateřství nejvíce překvapilo“. A reakce herečky některé také pořádně překvapila: „Že chci ještě jedno miminko!“ Ačkoli Arichteva stále touží po velké rodině, spočítala si, že se jí takové přání již zřejmě nesplní. „Ale ještě jeden kousek bych ráda,“ dodala odhodlaně Veronika Arichteva.

Vágner bojuje v nemocnici s malárií. A těhotná Pártlová napíná fanoušky. Kdo je otcem?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.