Štíbrová šla s pravdou ven! Pod tohle se klidně podepíšu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Štíbrová šla s pravdou ven! Pod tohle se klidně podepíšu

Nikol Štíbrová s Tobiasem
Nikol Štíbrová s Tobiasem (Instagram)

Moderátorka, herečka a členka komického tria 3v1 Nikol Štíbrová (35) šla s pravdou ven. Na svých sociálních sítích nedávno rozpoutala debatu o odvrácené straně mateřství a její fanynky jí dávaly zapravdu.

Dnes je Nikol Štíbrová (35) už dvojnásobnou maminkou. Prvního syna Mathiase (4) má z předchozího vztahu s Martinem Kynclem, druhého, téměř půlročního Tobiase, pak se svým současným manželem Petrem Leitgebem (35). O mateřství už tedy něco ví a podle ní to rozhodně není tak dokonalé a sluncem zalité období, jak některé maminky prezentují.

Štíbrová se pustila do Myslivcové! A jak Margita rozvedl Harapese s Hankou

Video se připravuje ...

Když se jí narodil první syn, sdílela příspěvek se svými postřehy. Píše se v nich například, že už se nikdy nevyspíte, že budete nesnášet svoje bezdětné kamarádky a pocit, že jste nejhorší matka na světě, se projeví minimálně 1x denně. Nedávno tato slova sdílela znovu a dodala, že pod vše by se klidně znovu podepsala.

„Na Facebook už si chodím číst jen cizí hádky nebo svoje vzpomínky a vždycky si u toho (v obou případech) říkám "notovížejo". Ale pod tohle se klidně podepíšu i dneska,“ doslova píše Nikol. Její sledující s ní přitom v drtivé většině souhlasí a do komentářů přidávají i svoje vlastní postřehy. Štíbrová ukazuje realitu, a to je ženám sympatické.

Pártlová se Štíbrovou rodily ve stejný den! A Matušovu Lucinku čeká operace

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.