Nikol Štíbrová hlásí přírůstek do rodiny! Že by konečně holčička? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nikol Štíbrová hlásí přírůstek do rodiny! Že by konečně holčička?

Nikol Štíbrová
Nikol Štíbrová (Profimedia)

Influencerka Nikol Štíbrová (35) si užívá své dva chlapce Mathiase (5) a Tobiase (1), ale zastesklo se jí po holčičce. A tak si s manželem Petrem Leitgebem udělali radost a pořídili si štěňátko.

Nikol své sledující fanoušky nejdřív napínala. „Něco se chystá! #zebykonecneholcicka #komuudelamculicektentokrat,“ napsala Štíbrová k fotce s proutěným košíkem a dekou. „Jasný hnízdečko pro malou, roztomilou flašku růžovýho ginu!“ vtipkují její fanoušci. V některých možná hrklo, že je Nikol potřetí v jiném stavu. Ale ono ne! Jen se jejich rodina rozrostla o psí miminko.

Štíbrová se pustila do Myslivcové! A jak Margita rozvedl Harapese s Hankou

Video se připravuje ...

„Maminku, zbídačenou kříženečku Amálku, zachránily před třemi měsíci holky z útulku, a ona je o pár dnů později překvapila čtyřma krásnejma zdravejma štěňatama. Jak se bude jmenovat, Máťo? „Meruňka. Nebo Evžen Vydra.” TEN Meruňka... proč ne, vlastně. Když může bejt Merunka Zbyněk. Tak tohle je náš Meruňka. Třetí chlapeček, tak já nevím, co děláme blbě. Vítej v týhle bláznivý rodině, Meruňko,“ pochlubila se Nikol.

Pártlová se Štíbrovou rodily ve stejný den! A Matušovu Lucinku čeká operace

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.