Jandák (75) pátrá po parťákovi půl roku: Nabízí už 200 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jandák (75) pátrá po parťákovi půl roku: Nabízí už 200 tisíc!

Zoufalý herec Jandák (75): Za psa už nabízí odměnu 200 000!
Zoufalý herec Jandák (75): Za psa už nabízí odměnu 200 000! (archiv rodiny Jandákových, archiv Blesku)

Zoufalství herce Vítězslava Jandáka (75) nezná hranic. Už je to půl roku, co se ztratil jeho miláček, pes Arny. Chlupáč zmizel ze zahrady u domu a rodina herce ho stále marně hledá. Za informace o Arnym nyní nabízí odměnu 200 tisíc.

Arny byl nejmilejší Jandákův čtyřnohý parťák a právoplatný člen rodiny. Když se 31. března večer ztratil z oplocené zahrady v osadě Kouty v Žíteči u Chlumu u Třeboně, mysleli si Jandákovi, že se jen zaběhl. Velké hledání, které následovalo v Čechách i na rakouské straně, nepřineslo žádnou stopu.

Kulový Blesk: Libuška(†68) byla tvrdá jako meč, vzpomínal režisér Báječných let

Video se připravuje ...

Velké pátrání

Jandákovi zkontaktovali v okolí starosty, myslivce, pošťáky i popeláře. Vyvěsili letáky, podali inzeráty, přes sociální sítě oslovili pejskaře i útulky napříč Českem – a nic. Podivné zmizení dvouletého šlechtěného ovčáka v herci vyvolalo podezření, že psa, který vypadá jako komisař Rex z oblíbeného krimi seriálu, někdo ukradl. „Zvedli jsme odměnu na 200 tisíc korun. Dostane ji ten, kdo nás k Arnymu dovede. Zaplatíme i těm, kteří mají s jeho zmizením něco společného a vrátí nám ho zdravého. My hledání nikdy nevzdáme. Třeba si někdo všimne, že se někomu objevil na zahradě výstavní ovčák, a dá nám vědět. Jestli se Arnymu něco stalo, i v tomto případě se ozvěte. Pochopit se dá opravdu vše,“ vyzval herec.

Reflex podcast: Srovnání české a norské verze filmové Popelky

Video se připravuje ...

Profesionální krádež?

Podle Vítězslava Jandáka mladšího našla rodina v plotě zahrady přestříhané pletivo. „Vše nasvědčuje tomu, že Arny byl ukradený profesionální skupinou překupníků, která operuje po celém Česku. Tito psi jsou přeprodáváni, často končí v zahraničí nebo v množírnách. Zloději jsou dobře organizovaní a psy si zřejmě tipují předem,“ řekl Jandák mladší. „Zveřejňováním fotek a bližších informací na internetu se majitelé šlechtěných psů vystavují riziku, že si je organizované skupiny zlodějů najdou,“ dodal Jandák.

JAK HO POZNÁTE?

Arny má na levé přední tlapě atypický delší vnitřní dráp. Číslo jeho čipu je 981020000774799.



Přečtěte si
bursik
11. 10. 2022 • 20:40

Jako princ v 3. Oriskach super.Skoda že proletáři nehodili opravarskou brasnu !! A řekněte kde tento chlap měl vše stát se hercem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.