Slávek Jandák pátrá po pejskovi: Neviděli jste Arnyho? Odměna 75 tisíc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Slávek Jandák pátrá po pejskovi: Neviděli jste Arnyho? Odměna 75 tisíc

Slávek Jandák hledá svého psa.
Slávek Jandák hledá svého psa. (archiv Blesku)

Nešťastné období prožívá herec Slávek Jandák (74). Dnes je to měsíc, co se u Chlumu u Třeboně ztratil jeho dvouletý německý ovčák Arny. Tomu, kdo zvíře přivede nebo poskytne informace k jeho nalezení, nabízí rodina 75 tisíc!

„Je to jedna z největších ran, která mě v životě postihla. Vždy jsme měli psy, ale tohohle jsem miloval ze všech nejvíc,“ svěřil se Aha! zdrcený herec. Rodina hned po jeho zmizení rozjela velké pátrání. Herec se synem Vítězslavem Jandákem ml. obvolal myslivecká sdružení i obce v širokém okolí. Hledali v sousedním Rakousku, vyvěsili letáky, ale s nulovým výsledkem.

Černé burzy

Zpráva o zmizení Arnyho se začala šířit jako lavina na sociálních sítích. „Podle sdílení Arnyho už hledá nejméně patnáct tisíc lidí a já jim za to moc děkuji. Třeba si někdo všiml, že nějaký soused má najednou přesně takového psa. Budeme vděční každému, za jakoukoliv informaci. Navíc jsme zjistili, že se němečtí ovčáci ztrácejí po celé republice. Vyvážejí se do zahraničí, prodávají se na černých burzách,“ povzdechl si Jandák.

Zaběhl se?

Arny se podle něj mohl zaběhnout a někdo ho jen tak vzal k sobě. Nebo ho odvezl kvůli chovu, zisku z prodeje, případně jako přírůstek do množírny. „Vůbec netuším, co s ním je a to mě drásá. Tři kartářky mi řekly, že je blízko, někde u starších lidí. Pořád doufám, že ho zase uvidím,“ dodal herec.



Přečtěte si
yokky
3. 1. 2023 • 23:40

On se najde­....👍👍­👍👍👍👍👍🆒­🆒🆒🆒🆒🆒

sairait
1. 5. 2022 • 06:48

Čím více psa biješ, tím víc k tobě přilne, -- staré české přísloví, kdyby Slávek čokla řezal občas plaňkou z plotu, nikdy by mu neutek.

sairait
1. 5. 2022 • 06:44

Ten skončil jako vyhledávaná specialita u rákosníků v hospodě "Kapr z Mekongu"

janakveton
30. 4. 2022 • 21:45

Ať mu řeknou ty kartářky, kde je!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.