Jandák slaví 75. narozeniny: Tichá válka v rodině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jandák slaví 75. narozeniny: Tichá válka v rodině

Jandák slaví jubileum
Jandák slaví jubileum (Aha!: Jaroslav Benda)

Herec a také bývalý politik Vítězslav Jandák slaví 75. narozeniny! Gratulantů bude dost! Kromě manželky mu budou přát také jeho děti a vnoučata. Někteří členové, kterým v žilách koluje jeho krev, budou však i přes jubileum chybět. 

Jandák žíje už celou řádku let po boku manželky, Zdeny Veselé. Ta  mu porodila dceru Kláru a syna, který dostal jméno po tátovi. Obě děti jej pasovali do čestné role dědečka. Vítězslav má půlroční dcerku Lauru, dcera Klára má pak dva syny a dceru.

Vítězslav Jandák má ale ještě jednoho potomka, syna Svatopluka, který vzešel ze vztahu s Libuší Geprtovou. S tím, a ani s jeho dvěma dětmi, se ale Jandák nestýká. Údajně prý, protože o něm nevědel. „Já jsem tehdy chtěl přiznat otcovství, jestli to bylo moje, ale dozvěděl jsem se to přes dalších deset lidí. Ona chtěla své dítě a je to hotovo. Jestli to tak je, nevím,“ řekl Jandák už dříve v pořadu Život ve hvězdách.

Jandák na sjezdu ČSSD: Volby vyhraje Babiš, nemáme na něj. A komunisty nechci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.