Utrpení manželky Jandáka: Krutá diagnóza, nepomohla ani ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Utrpení manželky Jandáka: Krutá diagnóza, nepomohla ani ...

Herec s milovanou manželkou Zdenou.
Herec s milovanou manželkou Zdenou. (Martin Hykl)

Štěstí v neštěstí. Atlet z Metráčku nebo princův pobočník Kamil ze Tří oříšků pro Popelku má důvod k radosti i smutku. Vítězslavu Jandákovi (74) se narodí šesté vnouče, jeho manželka Zdena ale ohluchla. Nepomohla ani hyperbarická komora!

Hercova druhá manželka, se kterou má dceru Kláru (40) a syna Vítězslava (39), dostala covid a jeho následky jsou fatální. Ohluchla a onemocnělo jí srdce. „Měla jeden tep za sedm vteřin, šla okamžitě na zákrok, při kterém ji voperovali kardiostimulátor,“ svěřil Aha! herec a politik s tím, že se sluchem je to stále velmi špatné. „Teď byla už počtyřicáté v hyperbarický komoře, ale stále je to bída,“ stýská si.

Motala se a padala

Všechno se prý odehrálo v Chorvatsku, kde byli s manželkou na dovolené. „Začala se najednou motat, padat, okamžitě skončila v nemocnici a bylo po dovolené, po všem,“ komentuje Jandák, který prodělal covid také, stopy na něm ale žádné nezanechal.

Jméno pro vnučku

Ze zdravotního stavu manželky je herec dost smutný, trošku ho ale rozradostňuje myšlenka, že v únoru by se měl stát zase dědečkem. Od dcery má už dva vnuky a jednu vnučku a teď se konečně pochlapil i jeho syn, producent Vítězslav Jandák ml. (37). V únoru se mu má narodit holčička, a ta má dokonce už jméno Laura Patricie. „Ano, jsem nadšen,“ netají bývalý ministr kultury Jandák.

Čeká na dobrý scénář

A jak to vidí člen Rady Českého rozhlasu se svou profesí herce? Naposledy si zahrál v roce 2020 v Anatomii zrady, v dvoudílném historickém televizním filmu o plukovníkovi a pozdějším kolaborantovi Emanuelu Moravcovi, na kterém pracoval jeho syn. „Žádnou nabídku zatím nemám a ani žádnou neočekávám. Co si budeme ale povídat, kdyby přišel dobrej scénář, zahrál bych si s chutí,“ přiznal herec, který se důchodcovskému věku nehodlá ještě poddat.



Přečtěte si
vampouch
16. 1. 2022 • 16:15

Hluchoněmá manželka je dar. A pokud by byla sirotek s větším dědictvím je to poklad.

-bello-
16. 1. 2022 • 15:07

Uživatel_5359217
co udělal Jandák Parkanové?

Kdyby totiž blbost nadnášela , lítala by dodnes Parkanová jak Gripen na obloze!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.