Maminka Dolanského obrací každou korunu: Malý důchod kvůli .... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Maminka Dolanského obrací každou korunu: Malý důchod kvůli ...

Dolanský jde ve šlépějích své maminky Márii
Dolanský jde ve šlépějích své maminky Márii (David Kundrát)

Bývala hvězdou v divadle v Hradci Královém, teď je vděčná za jakoukoli roli. Bere všechno, aby vyžila. Matka herce Jana Dolanského (43), Mária Dolanská (70), přiznala finanční tíseň.

„Vždycky jsem si myslela, že jsem se pro to narodila a musím říct, že mám pocit, že je mě jenom půlka. Herectví mi strašně chybí. Tak jsem se herectví vzdálila, že už nemám vysněnou roli, jsem vždycky ráda, když si můžu zahrát i malou roli,“ řekla Dolanská Super.cz.

Maminka Jana Dolanského v 1. MISI: Hrávala jsem hodně, teď jsem šťastná, když si můžu někde zahrát

Video se připravuje ...

„Mám svůj důchod, ale pracovat musím, protože by mi důchod nestačil. Podnikala jsem a měla jsem velmi malý důchod. Začínala jsem na 8 tisících,“ vysvětlila, proč je i ve svém věku odkázána na práci.

Odborník na zbraně seriálu 1. MISE o tragédii během natáčení filmu Rust: Kdo za to může? A co na to herci?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janabr
4. 3. 2022 • 16:56

Oni si dříve, pokud byli na volné noze, sociální platit nemuseli.

defakto
13. 1. 2022 • 21:53

... takových jako je paní Dolanská je hodně , prostě se musí uskromnit tak , aby vyšla se svým důchodem . Snad nečeká , že se na ní bude dělat sbírka ? Pokud vím vychovala 2 syny , je jejich povinností jí v nouzi pomáhat !

mikima2
13. 1. 2022 • 14:01

Je zajímavé, že si stěžují většinou herci a zpěváci. Zřejmě odváděli nízké sociální pojistění. Co je také zajímavě, že většina z nich má vlastní vily a chatupy. Věřím, že na tom jsou někteří důchodci hůř, ale v médiích to nekomentují. Paní má také velké štěstí, že si může přivydělat prací, kterou vykonávala od mládí a která ji baví, což u většiny důchodců,není možné, protože jejich místa obsadí mladší nebo jsou zrušena.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.