Vlasáková o turbulencích s Dolanským: Vy se rozejdete? bojí se děti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vlasáková o turbulencích s Dolanským: Vy se rozejdete? bojí se děti

Jan Dolanský málem neunesl krabici s vínem.
Jan Dolanský málem neunesl krabici s vínem. (showpix.cz)

Devětačtyřicetiletá herečka se neobvykle otevřeně rozpovídala o tom, jak to má doma s manželem Janem Dolanským (43). I když je to občas divočina, na zásah terapeuta zatím nedošlo!

„Jsme s Honzou dvacet let, nebudu předstírat, že jsme neměli žádné turbulence. Měli. A ještě určitě přijdou, můj muž není žádná konzerva. Museli jsme tím projít a leccos si vyříkat. Ale k terapeutovi jsem nešla," svěřila se Lenka Vlasáková Deníku.cz. A jak se v herecké domácnosti řeší případné krize?

7 pádů Honzy Dědka: Vlasáková a Dolanský o svatbě a domácnosti…

Video se připravuje ...

„Odstup. Odjedete na chalupu, nebo se zaměstnáte něčím jiným, než je momentálně krize ve vztahu. Nechci se ale pasovat do role zkušeného terapeuta. To je moje zkušenost. Vždycky je dobré nahlédnout na věc shora, někdy i očima partnera. Někdy se mohou katalyzátorem stát i děti. Ony obecně nemají rády rodinné krize a hádky rodičů. Vždycky to berou fatálně. Jakmile u nás zacítí, přijde otázka: Vy se rozejdete? Jsou spravedlivé, fandí oběma rodičům, proto je pro ně případný rozchod bolestný. Pro nás dospělé je to užitečný pohled," přiznala manželka Jana Dolanského.

Lenka Vlasáková oslavila narozeniny! Víme, co dostala od Dolanského!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.