Vlasáková v slzách, Dolanský v šoku! Drsný ortel úřednice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vlasáková v slzách, Dolanský v šoku! Drsný ortel úřednice

Lenka Vlasáková a Jan Dolanský se vzali po 19 letech vztahu
Lenka Vlasáková a Jan Dolanský se vzali po 19 letech vztahu (David Kundrát)

Dlouholetí partneři se konečně rozhoupali a vydali se na úřad, kde si chtěli říct vytoužené "ANO". Na radnici oba herce ovšem čekal šok v podobě nelichotivého odsudku přesluhující zástupkyně pana starosty.

„Byli jsme týden na chalupě, sami bez dětí. Začali jsme o tom při jedné večeři mluvit, to jsme se domluvili, že to uděláme. To byl asi čtvrtek. V pondělí jsem se Honzy začala ptát, jestli teda půjdeme na úřad to zařídit, a Jenda se mě zeptal: Proč? Což mě rozplakalo,“ prozradila novopečená paní Dolanská v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

„Mně to došlo, tak jsem jí řekl, ať si sedne do auta a že jedem,“ kontroval prý obratem Jan Dolanský a přidal ohledně bleskové veselky pár detailů včetně šokujícího komentáře jedné z úřednic: „Plánovali jsme ji v pátek, starosta byl překvapenej, říkal, že tam nemá matrikářku. Měl tam zástup v jedné paní, která tam končila, šla do důchodu a řekla nám, že tohle je to nejhorší, co se jí mohlo stát."

7 pádů Honzy Dědka: Vlasáková a Dolanský o svatbě a domácnosti…

Video se připravuje ...

I když se herečka konečně dočkala vytouženého sňatku, na nové příjmení si dosud nezvykla. „Jsem Dolanská Vlasáková. Teď u doktora mě vyvolali jako Dolanskou a já seděla a čekala, než mi došlo, že je to na mě,“ dodala se širokým úsměvem Lenka.

Ženatý Vágner nachytán s novou ženou! A utajená veselka známých herců

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
3. 3. 2021 • 19:04

"Sedm pádů... " se mi moc líbí, ale ta levá ruka na stole a neustále si p.Dědek hraje s prsty, jinak super pořad!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.