Vlasáková a Dolanský: Děti v slzách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vlasáková a Dolanský: Děti v slzách

Lenka Vlasáková a Jan Dolanský se vzali po 19 letech vztahu
Lenka Vlasáková a Jan Dolanský se vzali po 19 letech vztahu (David Kundrát)

Někteří využili koronavirové situace k dořešení odkládaných věcí, například Lenka Vlasáková (50) a Jan Dolanský (44). Ti posouvali zpečetění své lásky dlouhých devatenáct let, jakmile ale bylo volněji, tak do toho praštili! 

„Dřív nebyl prostor, pořád jsme řešili čtyři věci naráz, děti, práci, zkoušky, najednou bylo volno. A tak jsme náš vztah zlegalizovali. V pondělí jsme si to řekli a v pátek byla svatba. Krása. Bylo už léto, tak nás mohlo být pětadvacet. Jen nejužší rodina, komorní hostina a bylo to,“ osvětlila Vlasáková důvody toho, proč s Dolanským žila takovou dobu na psí knížku Deníku. Teď je ale všechno jinak a ani jeden z nich nelituje!

7 pádů Honzy Dědka: Vlasáková a Dolanský o svatbě a domácnosti…

Video se připravuje ...

Svatba prý byla přenádherná, o mnoho lepší než ta, kterou Lenka pamatuje se svým prvním mužem. „Neřešila jsem takové ty starosti - došlo víno, babičce je horko, zteplalo pivo, jdou chody správně po sobě...? Ne, absolutní pohoda. Babička udělal oběd, dcera Amálka vyrobila dort, holky mě ráno učesaly, já i Honza jsme se každý zvlášť dovezli na obřad, tam jsme se teprve potkali. Bylo to strašně veselé,“ řekla taky. 

I tak ale došlo na slzy - ovšem ne ty smuteční, po tvářích se koulely slzy štěstí! „ Obě naše dcery to probrečely. Máme jednu nádhernou fotku, kde je vidět, jak se po obřadu drží všechny děti v objetí. Vůbec nevím, kdo to fotil, ale moc se povedla. My si do té chvíle s Honzou vůbec neuvědomovali, jak je to pro ně důležité. To byl náš nejlepší počin během koronaviru,“ řekla spokojená paní Dolanská.

Ženatý Vágner nachytán s novou ženou! A utajená veselka známých herců

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mika
28. 4. 2022 • 13:29

sluší jim to spolu, jen paní Lenka by měla vymyslet něco s těma vlasama......to jí moc nelichotí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.