Herečka Kristýna Leichtová: Potíže s hlídáním dětí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herečka Kristýna Leichtová: Potíže s hlídáním dětí!

Kristýna Leichtová se ráda fotí při kojení
Kristýna Leichtová se ráda fotí při kojení (Instagram)

Tím, že se nastěhovala do Ostravy, kde žije se svým partnerem Vojtěchem Štěpánem, si herečka Kristýna Leichtová (36), která nyní hraje v primáckém seriálu 1. MISE, zkomplikovala situaci s hlídáním svých dětí.

Za Dorotkou (3,5) a Rozárkou (1,5) musejí babičky cestovat takřka přes celou republiku. Nejvíce pak maminka Leichtové, která žije v Plzni. „Když je potřeba hlídat děti, jede moje mamka sedm hodin vlakem a Vojtova tři hodiny,“ svěřila herečka. Podle ní se život v Ostravě promítá i do toho, jak mluví. „Když jsem tam delší dobu, tak už mluvím kratce,“ usmívá se. Její muž je šéfem činohry Národního divadla moravskoslezského. Kristýna zakotvila v ostravském divadle Mír.

Podfuk Leichtové na partnera v 7 pádech Honzy Dědka. Oddá je hvězda StarDance, farářka Kopecká?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
honzina
2. 5. 2022 • 08:33

Jsou to její děti, tak ať si je hlídá sama. Nechápu tyhle matky, proč si pořizují děti, když pak chodí dál do práce a děti nechávají na krku někomu jinému, hlavně, že se tahle super matka nechává fotit při kojení kdekoliv a pak místo toho,co by byla s nima , jde natáčet. Žádná superhvězda to není, tak nevím, proč není na mateřské.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.