Burešová s Leichtovou na pranýři! NEPOCHOPITELNÁ NENÁVIST | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Burešová s Leichtovou na pranýři! NEPOCHOPITELNÁ NENÁVIST

Kristýna Leichtová
Kristýna Leichtová (Profimedia)

Tohle herečky asi nečekaly. Před několika dny se Kristýna Leichtová (37) rozhodla postěžovat si na sociálních sítích. Kristýna povyprávěla historku, jak byla s dětmi v kavárně a jedna z důchodkyň za ní došla s tím, aby si svoje ratolesti ztišila. To Leichtovou nadzvedlo ze židle a nemohla si to nechat pro sebe. Ale možná měla.

Leichtová si podle svých slov chtěla jen vychutnat kávu a na chvíli si vydechnout. Její děti si ale nedaly pokoj a jedna z důchodkyň už toho měla tak akorát dost. Došla za Leichtovou s tím, aby si své ratolesti ztišila. „Myslíte, že nemám právo na to dát si kávu?“ odvětila šokovaná Kristýna, která pak s dětmi kavárnu opustila, jak píše ve svém příspěvku.

V komentářích ji podpořila i herecká kolegyně Eva Burešová (29). „Jednou v kavárně nám jedna dáma, která přišla až po nás a sedle si hned vedle nás, i když všude bylo plno místa, dávala velmi najevo, jak ji vadí, že se naše děti smějí,“ svěřila se Eva s podobným příběhem. Obě ženy nejspíš čekaly, že je fanoušci politují. Stal se ale pravý opak.

Premium: Eva Burešová exkluzivně pro časopis Maminka

Video se připravuje ...

„Nauč svoje děti chovat se slušně ke starším lidem, jednou budeš taky stará a nic tě nemine, ty hvězdo,“ zněl jeden z komentářů. „Když si neumí svoje ratolesti vychovat, ať sedí doma, nebo v parku. Tady nejde o kafe, ale o rozmazlené děti a namyšlené hvězdičky, které si o sobě myslí kdovíco,“ zněl další. 

Dokonce se ozvala i žena, která celou situaci v kavárně sledovala. „Mobilu se pilně věnovala maminka, ne děti. A pak ta mladší ze židle spadla a uhodila se do hlavy. Začala křičet, matka si ji vzala na klín a snažila se jí do pusy cpát kus zákusku. Dítě se vzpouzelo a křičelo. Pak se teprve ozvala jedna z žen od protějšího stolu,“ popsala incident svědkyně. Leichtová si asi příště rozmyslí, co na své sociální sítě zveřejní, protože takové reakce nejspíš nečekala.

Podfuk Leichtové na partnera v 7 pádech Honzy Dědka. Oddá je hvězda StarDance, farářka Kopecká?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.