Dvojnásobná máma Leichtová v Agrometalu: Roztančila prsa na balonu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dvojnásobná máma Leichtová v Agrometalu: Roztančila prsa na balonu

Kristýna Leichtová
Kristýna Leichtová (Profimedia)

Za svoje tělo se nikdy nestyděla, a to ani před kamerou. Z herečky Kristýny Leichtové (37) není stydlivka ani po dvou porodech. Jako Marta se tedy v seriálu Agrometal v pohodě nejdřív svlékla se do krajkové košilky a pak nechala roztančit prsa na balonu. Jak Aha! zjistilo, nerozporovala by zjevně nic.

Ne, že by se vnadná herečka tak ráda vyžívala v lechtivých scénách, roli Marty v Agrometalu prostě potřebovala kvůli honoráři. Leichtová se totiž pustila do podnikání, s kamarádkou si vloni v dubnu v centru Ostravy založila dětskou herničku s rodičovským koutkem a Aha! potvrdila, že se jí moc nedaří. „Koutku světa rapidně dochází finance. A protože jsou to především moje finance, tak docházejí i mně. Jasně že nemít prachy nevadí, ale někdy už to fakt vadí,“ vypůjčila si hvězda sitcomu Comeback popěvek z pohádky Tři veteráni. Jak Aha! zjistilo, jedna hodina v její herničce vyjde na 200 korun, honorář za roli v seriálu tak herečce přišel víc než vhod. „Děláme a vymejšlíme všechno možný, hledáme dotace, ale fakt to vyčerpává. Není v tom ani za nehet svobody,“ popsala Leichtová podnikatelské trable, kvůli kterým nemá čas na partnera, herce a režiséra Vojtěcha Štěpánka (39) a dcerky Dorotku (5) a Rozárku (2).

Podfuk Leichtové na partnera v 7 pádech Honzy Dědka. Oddá je hvězda StarDance, farářka Kopecká?

Video se připravuje ...

Žádný stud!

V druhém díle komediálního televizního seriálu z prostředí divokého venkova se režisér Karel Janák (52) rozhodl využít všechny hereččiny přednosti – nejdřív ji svlékl do sexy košilky a pak ji poslal na jógu na gymnastických míčích, kde herečku hezky zblízka nechal ukázat roztančená prsa v tílku. „Je to paradox. Když jsem byla mladší, styděla jsem se, ale teď mi to je prakticky jedno. Možná jsem už víc srovnaná se svým tělem,“ vysvětlila herečka už dříve. Druhý díl Agrometalu uvidíte už dnes večer od 20.15 na Primě.

Gottová chce pracovat v ochrance! A Leichtová o svém zneužití a výchově

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bohoho
21. 5. 2023 • 18:43

Kristinu a její prsa nemohu hodnotit, protože jsem u té ***iny do jejího vystoupení nevydržel....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.