Hvězda Comebacku Leichtová na dně! Ztrácím sílu, je toho moc... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Comebacku Leichtová na dně! Ztrácím sílu, je toho moc...

Kristýna Leichtová přiznala, že prožívá krizi.
Kristýna Leichtová přiznala, že prožívá krizi. (Instagram)

Pořádnou životní krizí si nyní prochází herečka Kristýna Leichtová (37), která marně vyhlíží lepší zítřky. Ačkoli se na první pohled může zdát, že jí nic nechybí, opak je pravdou. V případě herečky není radno soudit knihu podle obalu. O veškerých strastech se hvězda Comebacku rozpovídala na sociálních sítích.

Ani slavné tváře nežijí na růžovém obláčku i přesto, že se to tak na první pohled může zdát. Kristýna Leichtová je úspěšnou herečkou, má dvě mále dcerky, spokojená ale v současné době není. Své negativní myšlenky se proto rozhodla sdílet na svém instagramovém profilu, aby si trochu ulevila, upustila páru a třeba i načerpala sílu od svých sledujících.

„Ach jo. Já chci bejt šťastná! A svobodná ve svém rozhodnutí a práci. A nedaří se mi to. Sakra už rok se mi to nedaří!!! Vím, že dělám správnou věc! Ve správnou chvíli a pro lidi, kteří to chtějí a potřebují, ale padám hlouběji, než jsem si dokázala představit!“ přiznala syrovou pravdu o svém současném rozpoložení Kristýna Leichtová. Do detailů sice nezacházela, s psychikou ovšem bojuje na několika frontách a zatím se jí nedaří vyhrát. „Ztrácím sílu nejen po pracovní stránce, ale i po rodinné a lidské. Už je to úmorný a je toho moc. Vzlyk,“ napsala na Instagramu.

V komentářích se dočkala velké podpory. Spousta sledujících se snažila herečku povzbudit. Pochopili, že ač se na první pohled může ze zveřejněných fotek zdát, že je všechno sluncem zalité, sociální sítě málokdy reflektují život tak, jak opravdu vypadá. Kristýna ale svým fanouškům nechce mazat med kolem pusy, a možná i proto ukázala skutečné pocity, jež ji tíží.

Podfuk Leichtové na partnera v 7 pádech Honzy Dědka. Oddá je hvězda StarDance, farářka Kopecká?

Video se připravuje ...

„Konečně někdo, kdo napíše, jak to je, respekt.  Z těch sluníčkových postů už je mi na zvracení. Vydržte, je nás mraky takových,“ napsal herečce sledující Pavel. „Kristýnko, toto vaše období také skončí. V životě se to střídá. A zase bude dobře. Znám to. Mám vás ráda a držím palce,“ povzbudila herečku sledující Marta. I když se momentálně nedaří, herečka může být velmi pyšná na svou fanouškovskou základnu, která ji bezmezně podporuje.



Přečtěte si
AHel
30. 4. 2023 • 21:47

Toto řešte prosím ze svojí nejlepší přítelkyní a rodinou, možná maminkou. Pokud něco nezvládám, uberu. Když to nepomůže požádám o pomoc. Takové bláboly....pokud toto nesvede, tak je to neschopnost. člověk ale musí být pozitivní ať je po kolena v bahne nebo ne, můsí působit pozitivně na děti, jsou pokladem našeho života, a už jen toto mě nabíjelo a nikam jsem neklesala. Oni ty hérečky jsou nějaké slabší na duchu než ostatní holky mimo show business.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.