Hádek po úspěchu s Volhou: Zahraje si agenta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hádek po úspěchu s Volhou: Zahraje si agenta!

Se Zlatou Adamovskou, Taťánou Medveckou a Klárou Issovou.
Se Zlatou Adamovskou, Taťánou Medveckou a Klárou Issovou. (Foto FTV Prima)

Na jaře zazářil jako televizní řidič Standa Pekárek v megatrháku Volha na České televizi. A teď jde z kšeftu do kšeftu. Kryštof Hádek (41) se nyní stěhuje na Primu, kde zazáří v novém seriálu Vytoč mého agenta.

O jeho natáčení televize exkluzivně informovala deník Aha! o víkendu. „Mezinárodními cenami ověnčená populární dramedy série Call My Agent bude mít českou verzi,“ hlásá stanice. Adaptaci nejúspěšnější francouzské série Netflixu v těchto dnech natáčí ve spolupráci s televizí Joj. Hádek hraje agenta, spolu s ním se těchto rolí zhostili také Tomáš Maštalír (45), Martha Issová (42) a Zuzana Kronerová (71). „Jiří je dojemně nepraktický a obětavý člověk, ale čím víc se snaží, tím víc se mu to sype pod rukama. Jeho největší slabinou, a zároveň nejsilnější zbraní, je lidskost a upřímnost,“ popsal svoji postavu Kryštof.

„Dokáže si poradit s problémy ostatních, ale ve svém osobním životě si je věčně nejistý. Je mu cizí přehnaná ambicióznost, jeho přecitlivělost mu komplikuje pracovní pozici i vztahy vůči kolegům,“ dodal Hádek.

Osmidílný příběh z castingu aneb Hvězdy hrají samy sebe

Seriál Vytoč mého agenta vypráví komediální příběhy z castingové agentury. „Snaha uspokojit náročné potřeby hereckých hvězd, neustálý boj s konkurencí, komplikované osobní vztahy, které se často pletou do pracovních záležitostí – to vše musí tým agentury zvládnout. Jedinečnost celého projektu doplňuje velmi zábavný model, ve kterém herecké hvězdy, které agentura zastupuje, hrají samy sebe,“ oznámila televize Prima. Osmidílný seriál vzniká v režii Michala Blaška a Jakuba Machaly. Kreativní dramaturgii má v rukou režisérka Alice Nellis.

Kryštof Hádek poodhalil zákulisí natáčení nového dobového seriálu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.