Kapesníčky nutné! Burešová končí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kapesníčky nutné! Burešová končí...

Eva Burešová má za sebou šestinedělí
Eva Burešová má za sebou šestinedělí (Instagram)

Je to měsíc, co se Eva Burešová (28) stala dvojnásobnou maminkou. K Nathanielovi přibyl další klouček, který dostal neobvyklé jméno Tristan William. Ačkoli Burešovou zaplavuje neskonalé štěstí, emoce se u ní střídají jako na houpačce, a tak sem tam dojde i na slzy!

Šestinedělí je pro každou maminku obdobím velkolepých změn, ne nadarmo se říká, že je to ta nejdivočejší horská dráha. I Eva Burešová pocítila co to je, když se mění nálada z minuty na minutu a svoje aktuální pocity výstižně shrnula. 

Eva Burešová pro červencové vydání časopisu Maminka

Video se připravuje ...

„Nahoru / dolů. Štěstí / smutek. Radost / pláč. Energie / propady. Tak pa, šestinedělí. Chtěla bych ještě jednou tolik!“ svěřila se hvězda seriálů ZOO a Slunečná na Instagramu, kde sdílela dojemnou fotku, na které svírá malý uzlíček štěstí v náručí.

Oblíbenou herečku a zpěvačku rázem zaplavila srdíčka. Její krásný vzkaz rozněžnil i řadu zvučných jmen. Lajk poslaly třeba herečky Erika Stárková (38), Jitka Sedláčková (61), Petra Nesvačilová (36), Jana Plodková (41), Kristýna Leichtová (37) a Tereza Brodská (54), zpěvačky Anna Julie Slováčková (27) a Míša Tomešová (31), modelka Aneta Vignerová (34), moderátor Jan Musil (55) či třeba herec Marek Lambora (27).

Těhotná Eva Burešová už zná pohlaví miminka! Ale jméno je problém

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
28. 9. 2022 • 08:51

„Je to měsíc, co se Eva Burešová (28) stala dvojnásobnou maminkou”. A to už má za sebou šestinedělí? Tak to vzala nějak hopem! Nebo se autor článku domnívá, že měsíc má šest neděl?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.