Nový pořad Můj muž to dokáže: TV show zkrachovalých párů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nový pořad Můj muž to dokáže: TV show zkrachovalých párů

Můj muž to dokáže: Petr Kolečko a Aneta Vignerová ještě jako pár.
Můj muž to dokáže: Petr Kolečko a Aneta Vignerová ještě jako pár. (FTV Prima)

Předtáčet pořad dlouho dopředu není vždy nejšťastnější volba. To zjistí diváci už dnes večer díky zábavné show Můj muž to dokáže. Eva Burešová (29) tajila těhotenské bříško, Eliška Grabcová (31) byla těsně před porodem. Dnes už jsou maminkami. A co teprve, když natáčely slavné páry, které už vlastně páry nejsou...

Hvězda primáckých seriálů Slunečná nebo ZOO se sice snažila během březnového natáčení bříško tajit, jenže v šatech, které zvolila, to šlo horko těžko. Navíc jí během pořadu »ujela« narážka. „Každá minuta se počítá, víš, kolik věcí se dá stihnout za minutu. Vždyť i tohle (ukázala na břicho) jsme mohli stihnout za minutu,“ naznačila dnes novopečená maminka syna Tristana Williama směrem k partnerovi, šéfkuchaři Přemku Forejtovi (35).

Kouknout se na to můžete dnes ve 20.15 na Primě. Těhotenství ovšem není to jediné, co se v předtáčkách nedalo ovlivnit. Třeba takové rozchody od stolu i od lože...

Odkud se vzal tenhle fešák a myslíte, že byste u něho mohla mít šanci?

Video se připravuje ...

NIKOLA GRÁNSKÁ (29) optička: PRÁCE MĚLA PŘEDNOST

Třetí těhotnou do party je Nikola, manželka herce Davida Granského (30). Sympatická optička to měla během natáčení pořadu za pár. No a v červnu přivedla na svět syna Matea. Gránští v pořadu působí jako sehraná dvojka. A aby také ne. „Jsme spolu 12 let. Čekala jsem, až bude Davidovi 30. Byl rozumnej, ale věnovali jsme se víc práci,“ prozradila Nikola, které těhotenství velmi slušelo.

ELIŠKA GRABCOVÁ (31) tanečnice: NEJDŘÍV DÍTĚ, PAK SVATBA

Partnerka muzikanta Vaška Noida Bárty (41) byla u horkého soutěžního stolu chvilku před porodem dcery Aničky, která přišla na svět v dubnu. Nebylo se čemu divit, že došlo i na otázku, jestli do toho hodlají praštit. „Plány na svatbu jsou, ale naplánovalo se dřív dítě. První bude dítě a až pak budu Bártová,“ já Bártová, prozradila Eliška. A co čert nechtěl... Už zítra se z krásné tanečnice opravdu stane paní Bártová!

Dvakrát rozvedený Vašek Noid Bárta utajil zásnuby! Tanečnice má ale jasné podmínky

Video se připravuje ...

EVA PERKAUSOVÁ (29) moderátorka: PŘEKVAPENÍ V BŘÍŠKU

V jednom z dílů se objeví i oblíbená primácká moderátorka. Ta ale na rozdíl od všech těhotných byla teprve na začátku prvního trimestru, a tak o tom mlčela. Prozradila ale, jak si ji manžel Ivan Hecko (39) hýčká. „Svatba na Mauriciu byla překvapení. To bylo takový nečekaný překvapení pro nás i pro vás. A jsme šťastný. Byl to termín našeho výročí a říkali jsme si, že po pěti letech je to optimální doba se vzít. Pořád mě něčím překvapuje. Dneska mě překvapil tím, že je vůbec tady,“ řekla kráska, která je už v 6. měsíci těhotenství a těší se na chlapečka.

A navíc... SHOW ZKRACHOVALÝCH PÁRŮ!

Těhotenství a miminka, to je radost. Jenže tenhle pořad by mohl nést podtitulek: Můj muž to rozváže. Jelikož »rozvázaných« partnerství či manželství se od natáčení urodilo víc než dost. Třeba taková Aneta Vignerová a Petr Kolečko, který si nabrnkl herečku Denisu Nesvačilovou... Další ženy v době natáčení rozchody úzkostlivě tajily. „Vzala jsem si sem jednoho ze svých tří synů. Honzíček je úžasnej, sice se mi nenarodil, ale před 26 lety jsem si ho vybrala v dětském domově,“ řekla Veronika Žilková, která se dva dny předtím po e-mailu dozvěděla, že ji velvyslanec v Izraeli Martin Stropnický (65) opouští.

Jaromír Soukup a Agáta Hanychová o nové show Agáta Jaromíra Soukupa:

Video se připravuje ...

Bez partnera dorazila i hereččina dcera Agáta, která v té době randila s chirurgem Andrejem. Do pořadu si vzala bratra Cyrila (33). No, teď už není s doktorem, ale randí s Jaromírem Soukupem. A velkou domácí krizi tajila i Eva Decastelo, jejíž manželství s primáckým scenáristou Reném Decastelo (49) se rozpadlo. S jejím manželem už žije ragbistka Eva Korniová Jung (41). I proto si drbna ze Slunečné vzala do show herce Lukáše Langmajera (42). S tím měla mít kdysi více než kamarádské vztahy...

„Známe se od doby, kdy jsem ještě vypadala mladě. Je drzej, ale kvůli tomu ho mám ráda, protože já mám doma podobný klon s podobným dementním smyslem pro humor. Na Lukášovi mám ráda, že řekne, když se chovám jako kráva,“ zdůvodnila Eva svůj výběr partnera do soutěžního pořadu.



Přečtěte si
Uživatel_576949
3. 9. 2022 • 08:55

Na pořad jsme se dívali, ukázky byly celkem vtipné. Ale udržel pozornost víc než hodinu dalo práci. Takže další díly už vidět nemusím.
Největší borec byl Vašek Noid.👍

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.