Fanoušci si neberou servítky: Tohle ať Kociánová raději nečte | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Fanoušci si neberou servítky: Tohle ať Kociánová raději nečte

Na ulici se Ondřej a Kristýna chovali jako letitý pár.
Na ulici se Ondřej a Kristýna chovali jako letitý pár. (tip od čtenáře)

Po roli roztržité sestřičky Mirky se herečka Kristýna Kociánová (37) postupně zařadila mezi ty seriálové herce, kteří dostávají více prostoru. Její role byly vždy spíše kladného rázu, a tak se jako herečka s kritikou kvůli nesympatickým rolím nesetkávala. Vztah s manželem kolegyně Pavly Tomicové (60) však do její pověsti  hodil vidle.  

Jako kudlu do zad vnímají mnozí vztah mladé herečky se starším hercem a především manželem Pavly Tomicové, s níž účinkovala v oblíbeném seriálu Slunečná. Kristýnin požehnaný stav byl pro mnohé poslední kapkou, a tak se i přes hereččino pokročilé stádium těhotenství roztrhl pytel s kritikou. Tou Kristýnu fanoušci Pavly Tomicové zásobili i na jejím instagramovém profilu, a herečka proto raději možnost komentářů pod svými příspěvky zcela zrušila.

Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová: Jak jsem zhubla 35 kilo!

Video se připravuje ...

„Vy máte hroší kůži. Tikot biologických hodin přehlušil svědomí? Charakterní role jen hrajete, že?“ napsala Kociánové pobouřená žena, jak informoval web Expres.cz. „Je smutné, že něčí štěstí je na úkor někoho, koho jste udělali nešťastným. Když skáčete radostí, máte koukat, aby pod vámi někdo nebyl,“ myslí si fanynka Pavly Tomicové, která by se stále ještě manželem Ondřejem Malým (56) za rok oslavila dvacet let od svatby...

Nesvačilová o vztahu s Kolečkem a o Vignerové: Překvapivá slova!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
E M
24. 3. 2023 • 00:14

Ono se mu to vrátí, mít na krku příšerku a ještě na stará kolena bude platit jak mourovatý. Nebo si vážně někdo myslí že .......
a dobře mu tak. Akorát si režižéři na ni budou muset dát majzla, aby nerozvracela partu, tedy pokud je hérečka, já ji neznám, takže asi nic moc

Dianthos
4. 9. 2022 • 12:55

Vždycky člověk staví své štěstí na neštěstí druhých, pokud se jedná o partnery, o lásku. Každý kvalitní člověk má nějakého ctitele, někoho, kdo si na něho myslí. A ten je pak raněn, když milovaná bytost dá přednost někomu jinému.
Proč paní Kociánová žije s mužem, který se ještě nestihl rozvést, to ví jenom ona. Znají se dlouhé roky, nejspíš ho má ráda.
Otce od malých dětí neodvádí, jeho dceři je již 22 let, je dávno dospělá.

Květoslava Velanova
1. 9. 2022 • 07:26

P.Kociánové asi už ujížděl vlak. Šlo jí jen o to, aby otěhotněla. Ale to si mohla najít sobě rovnēho a ne rozvracet rodinu. Stavět svoje štěstí na neštěstí druhých je odporné.

Dianthos
31. 8. 2022 • 20:16

Pane jo! To jsou tedy dnes odporné komentáře. Erupce na Slunci sice právě je, ale co je moc,...
Co takhle Láska!!! To vám nic neříká?
Prostě se lidé zamilují a nehledí napravo ani nalevo, protože si prostě nemohou pomoci.
Budiž jim to přáno, i když postižení opuštění, nebo ti, kteří se toho obávají, je budou chtít upálit zaživa.
U Kociánové je hezké to, že bude chovat. Malý by jenom dožíval po boku své ženy. Dceru má již dospělou. Teď se může opět starat a vychovávat. Prožít si další život.

prochaskanamoste
31. 8. 2022 • 09:25

Melou, melou, někdy ovšem příliš pozdě a třeba i blbě. Semelou i nevinného.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.